IDEMO, DA GRMI! Nikola Jokić u epizodi "Hoću da budem DŽej" (VIDEO)

Novosti online

28. 05. 2024. u 14:36

GDE je taj Nikola Jokić, hoće li igrati za reprezentaciju? Pitanje svih pitanja pred Olimpijske igre u Parizu, Srbi se nadaju, ali momak iz Sombora nikako da se izjasni.

ИДЕМО, ДА ГРМИ! Никола Јокић у епизоди Хоћу да будем Џеј (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

MVP NBA lige posle eliminacije od Minesote samo je snimljen na konjičkoj trci u Švedskoj, gde je prisustvovao svojoj najvećoj ljubavi.

A danas se pojavio snimak na internetu, a na kom se vidi kako centar Denvera uživa u Srbiji uz domaću muziku, pevajući Džejev hit "Sunce ljubavi" u društvu glumca Lazara Nikolića. To je postalo za samo nekoliko minuta potpuni hit, Jokić je pokazao da ne dominira samo pod koševima, već da ima zavidno i pevačko umeće. 

Podsećanja radi, košarkašku reprezentaciju Srbije ovog leta očekuje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu od 26. jula do 11. avgusta, na koje će otići sa velikim ambicijama kao svetski vicešampion. Iako nije još uvek poznato da li će Nikola Jokić biti deo reprezentacije, zna se plan priprema "orlova".

Orlovi se okupljaju 24. juna u Staroj Pazovi gde će raditi sve do 11. jula i odigrati u međuvremenu dve trening utakmice zatvorenog tipa u Areni, protiv Holandije 5. jula i protiv Turske dva dana kasnije. Sledi potom put u Francusku gde će 12. jula odigrati prvi pripremni meč protiv domaćina Igara, a dan kasnije reprezentacija Srbije putuje u Abu Dabi.

U Abu Dabiju Srbiju očekuju mečevi protiv Australije 16. i SAD 17. jula, a to je ujedno i uvertira za meč protiv iste slekecije na startu takmičenja na Olimpijskim igrama. Posle Abu Dabija, reprezentacija Srbije se vraća u Beograd na završetak priprema, a odigraće i još jednu utakmicu, ali za sada nije poznat protivnik.

Srbija će u Pariz krenuti 24. jula, a "orlovi" su na Olimpijskim igrama u grupi C sa selekcijama SAD, Južnog Sudana i pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku čije ime tek treba da se sazna.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto