JESENAS JE PALO DESET GOLOVA: Mogu li Herta i Magdeburg opet da "počaste" goleadom?

O. M.

16. 02. 2024. u 11:36

HERTA dočekuje Magdeburg u 22. kolu nemačke Druge Bundelige. Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu od 18 časova i 30 minuta.

ЈЕСЕНАС ЈЕ ПАЛО ДЕСЕТ ГОЛОВА: Могу ли Херта и Магдебург опет да почасте голеадом?

Profimedia/ IMAGO

Domaćin je osmi na tabeli sa 29 bodova i ima osam bodova više od "prvog ispod crte" u borbi za opstanak, 16. Kajzerslauterna, odnosno isto toliko zaostatka za trećeplasiranih Hamburgerom, na poslednjem mestu koje vodi u (baraž za) Bundesligu.

Magdeburg je u nešto težoj situaciji pošto ims dva boda manje od "stare dame", ali je u poslednje vreme u nešto boljoj formi.

U prošlom kolu Herta je, pomalo i neočekivano, savladala Grojter Firt u gostima sa 2:1 i time prekinula negativan niz od četiri utakmice bez pobede.

S druge strane, Magdeburg je u 2024. godini zabeležio samo jedan poraz, minimalan na gostovanju Braunšvajgu. Tri od četiri njihove utakmice od zimske pauze rešene su jednim golom, a četvrta je završena rezuultatom 1:1.

Tako mali broj golova je u potpunoj suprotnosti sa poslednjim duelom HErte i MAgdeburga koji su u septembru prošle godine odigrali meč za pamćenje sa čak deset postignutih golova. Bilo je 6:4 za Magdeburg, iako je Herta vodila četiri puta! Teško je da se takva goelada može ponoviti dva puta u susretu istih timova.

NAŠ PREDLOG: 0-3 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)