SANDERLEND NEZAINTERESOVAN U ZAVRŠNICI SEZONE: Lids je ispao iz prva dva, ali želi da izbegne plej-of muke

O. M.

09. 04. 2024. u 12:35

LIDS dočekuje Sanderlend u 42. kolu Čempionšipa. Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "Eland roud" u Jorkširu.

САНДЕРЛЕНД НЕЗАИНТЕРЕСОВАН У ЗАВРШНИЦИ СЕЗОНЕ: Лидс је испао из прва два, али жели да избегне плеј-оф муке

FOTO: EPA

Lids je posle poraza od Koventrija pre tri dana izgubio mesto koje vodi direktno u Premijer ligu. Lider Ipsvič takođe je izgubio, ali je zato Lester pobedom vratio prvo mesto koje bi mu verovatno ionako pripalo posle odigrane utakmice manje.

Koventri je prekinuo seriju Lidsa od 15 utakmica bez poraza, a do tri boda je stigao pošteno, ali možda ne i zasluženo, jer je Lids bio u najmanju ruku ravnopravan protivnik i zaslužio barem bod.

Ali to je bilo u Koventriju, a ova utakmica igra se na Eland roudu gde je Lids ove sezone neporažen. Odigrali su 22 utakmice i ostvarili učinak od 17 pobeda i pet neodlučenih. Od tih pet remija tri su došla u prvih pet kola, odnosno prve tri Lidsove utakmice kod kuće, četvrta sredinom decembra protiv Koventrija, a peta u četvrtoj rundi FA kupa protiv Plimuta, na Svetoga Savu.

Sanderlend je ovu sezonu praktično već završio. Nemaju "crne mačke" više ni teoretsku šansu da se domognu plej-ofa, a mogućnost da ispadnu je u domenu teorije. Poslednjeg dana stare godine držali su poslednji put poziciju koja vodi u plej-of, a ključna za njihov loš plasman bila je serija od šest poraza u februaru i martu.

U prvom delu sezone Sanderlend je na svom terenu pobedio sa 1:0.

NAŠ TIP: 1X&GG (kvota 2,03)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije