MBAPE JOŠ ČEKA NA PRVENAC U LA LIGI: Betis je poražen samo jednom u poslednjih pet duela sa Realom

O. M.

01. 09. 2024. u 11:39

REAL Madrid dočekuje Betis, na stadionu "Santjago Bernabeu", u nedelju od 21.30, u okviru četvrtog kola španske La lige.

МБАПЕ ЈОШ ЧЕКА НА ПРВЕНАЦ У ЛА ЛИГИ: Бетис је поражен само једном у последњих пет дуела са Реалом

FOTO: Tanjug/AP

"Blankosi" će pokušati da se vrate na pobednički put u nedeljnoj utakmici na domaćem terenu. Prošle nedelje, kao i u prvom kolu Real je osvojio samo bod u gostima. Ipak, osvajanje tri boda neće biti lako, pogotovo ako se ima u vidu da su u poslednja tri susreta sa Betisom remizirali.

Još se čeka da Kilijan Mbape konačno postigne svoj prvi gol u La ligi iz četvrtog pokušaja. Istina, on se upisao u strelce već na debiju, u pobedi na Atalantom u Superkupu.

Iako je remi sa Las Palmasom produžio njihov niz bez poraza u ligi na 35 utakmica, takođe je doneo četiri boda zaostatka za liderom Barselonom.

S druge strane, Betis je neporažen na startu sezone. "Zeleno-beli" su upisali dva nerešena rezultata u La ligi i dve pobede u plej-ofu za Ligu konferencija gde su bili bolji od ukrajinskog Krivbasa.

Trener Reala Karlo Ančeloti će i u ovom meču biti bez usluga Davida Alabe, Džuda Belingama i Kamavinge, dok će njegov kolega Manuel Pelegrini morati da sastavi tim bez Iska i Marka Bartre, a nedostupni su i Sedrik Bakambu, Feliks Gareta i Nobel Mendi.

NAŠ TIP: 1&1-3 (kvota 2,11)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMCI ŽESTOKOG UKRAJINSKOG NAPADA NA BELGOROD: Više mrtvih, desetine povređeno (VIDEO)