VIŠE OD TENISA: Dvostruki šampion Vimbldona želi osvetu!

M.M.

10. 06. 2022. u 08:31

ENDI Mari imaće za protivnika Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu Štutgarta.

ВИШЕ ОД ТЕНИСА: Двоструки шампион Вимблдона жели освету!

Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Jedno je sigurno, Britanac će biti motivisaniji nego ikada, devet meseci je čekao priliku da se revanšira Grku, i upravo se ukazala.

O čemu se radi, prošle godine na Otvorenom prvenstvu Amerike žreb je u prvom kolu ukrstio ova dva rivala, svi su očekivali Stefanosovu laku pobedu, međutim, to baš i nije izgledalo tako.

Bivši svetski broj 1 je neočekivano dobro otvorio duel i poveo sa 1-0 u setovima, tu se već znalo da nas očekuje i previše kvalitetan meč za prvu rundu.

FOTO: Tanjug

Sve je bilo u redu do trenutka kada se ušlo u odlučujući set gde je viđen skandal, Cicipas je tada otišao i napravio pauzu koja bila toliko duga da je Endi "zagrmeo" na sudiju, čak je i optužio protivnika za "koučing" jer je otišao u toalet sa mobilnim telefonom.

Britanac se nakon toga "ohladio" i više nije bio isti na terenu, izgubio je peti set za konačnih (6-2 6-7 6-3 3-6 4-6).

Petom reketu sveta to naravno nisu ni prvi, a verovatno ni poslednji ispadi, neosporno je da je Grk veliki talenat, međutim, nekada zaista "pogubi kompas".

Objektivno gledano, Mari ima igru da sruši današnjeg rivala, ipak je reč o igraču koji je dvostruki osvajač Vimbldona, verujemo da će danas pobediti pravda, napred Endi!

NAŠ TIP: Cicipas - Mari 2 (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)