"KOROV TVOJE POLITIKE NAM JE OSTAO" Vujičićeva odgovorila Jakšiću: More, Marko, ne ori drumova - preorao si ih previše

Novosti online

16. 11. 2023. u 12:37

DANIJELA Vujičić, kandidat s KiM za poslanika ispred liste “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”, reagovala je na pismo u kome se Marko Jakšić obraća predsedniku Aleksandru Vučiću.

КОРОВ ТВОЈЕ ПОЛИТИКЕ НАМ ЈЕ ОСТАО Вујичићева одговорила Јакшићу: Море, Марко, не ори друмова - преорао си их превише

Privatna arhiva

- Marko Jakšić, nekada neprikosnoveni vladar iz senke severa Kosova i Metohije, čiju senku nisi smeo da zgaziš niti potpis na malverzacije da vidiš, bez koga ni muva nije smela da preleti, sada se u otvorenom pismu obraća predsedniku Aleksandru Vučiću jer je prozvan i ljut zbog navodnog dirigovanog pitanja Gordane Uzelac, novinarke TV Pink - ističe Vujičić.

- Gle čuda. U otvorenom pismu Aleksandru Vučiću u svakom pasusu je pošao od sebe i svojih prljavih tragova na Kosmetu. Kontradiktoran, kao i obično, sročio je pismo koje više liči na demanti samog sebe. Jasno je, nema šta, da izmisli o Vučiću pa rola laži kao onomad džakove sa "lovom" koje je dobijao za zaposlene u bolnici od UN 2000. godine - dodaje ona.

- Ajmo redom. Majstore (u tvom maniru obraćanja), nema većeg manipulatora od tebe. Kao što i sam znaš da izmišljaš svako slovo koje si napisao, srpski narod na KiM blanko potpisuje svaku izgovorenu rečenicu o Kosovu i Metohiji Aleksandra Vučića. Vučić nije mogao u Vladi Mirka Marjanovića da spreči bombardovanje SRJ, ali si ti mogao svog šefa Vojislava Koštunicu da sprečiš da ne pušta iz zatvora 1890 šiptarskih terorista, krvoloka. A i dragog ti Aljbina. Kada već pominješ pokojnog Olivera Ivanovića, odgovori zašto si ga proglasio izdajnikom zbog Koalicije Povratak. Čim si se osetio ugroženim gazio si redom bez imalo časti i morala. Ne bole te oslobođeni teroristi, ali su ti smetali, citiram te, "izdajnici oko Olivera". Sve koji ne misle kao ti zvao si stranim plaćenicima, ali si stranu valutu u džakovima, "ljubi ga majka", voleo pa i velelepne  nekretnine u inostranstvu i to na tom istom zapadu npr. u Londonu. Selo gori a baba se češlja. Samo da nema tvog potpisa - kaže Vujičić.

- Da, 17. marta 2004. godine patriota Vučić je bio u Kosovskoj Mitrovici i delio sudbinu srpskog naroda koju deli i danas, vidiš nije se promenio, nije kukavica, ali ti si bio i ostao “hrabar” da naređuješ, ali kukavica da staneš iza svojih dela. U odnosu sa ljudima držao si se tvoje narodne: "kada je magare u blatu, neka se valja". Poređenje da prof. dr Elek primi Đilasa kao što si ti Aleksandra Vučića 17. marta ne može biti isto jer Đilasa i njegovu listu čine ljudi koji su za nezavisno Kosovo i hoće Srbe da proglase genocidnim narodom, ali je vrlo zamislivo da tvog Slavišu Ristića pošalješ Đilasu. Opet Vučić kriv! Kriv je jer po pitanju KiM isti onaj Aca i nekada i sada. Kao što je i realno da niko nije mogao da dobije posao u bolnici jer nije Jakšić, niti da popije rakiju a da nije Markova, tako si narodu ostavio ukus džibre i Aljbina. Kao što si se bojao za sebe, majstore, zbog posledica "demokratije" koju si narodu servirao, a od “hrabrosti” kasnije i svoje senke, za Vučića se ne boj, on je patriota i to narod zna - kaže Danijela Vujičić.

- Na američkoj crnoj listi si bio i zbog korupcije. Eto prilike da podrškom Đilasu obeliš listu. "More, Marko, ne ori drumova" Preorao si ih previše! “Braneći” Ustav svojim nepočinstvima, korov tvoje politike nam je ostao - zaključuje Vujičićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao