SMRŠAJTE UZ - ZAČINE: Do vitke linije uz biber, cimet i kim (JELOVNIK)

10. 04. 2023. u 10:50
DA biste se osećali bolje i bili u top-formi, ne morate da držite rigoroznu dijetu. Jednostavno, obagatite svoj jelovnik začinima, učinite hranu ukusnijom, pa ćete se na taj način zasititi mnogo manjom količinom.
Povezane vesti

ČIM DOĐE LETO, ŽENE POLUDE ZA OVOM DIJETOM: Traje samo tri dana, nema gladovanja, a kilogrami se tope
AKO želite brzo da skinete nekoliko kilograma, ova dijeta mogla bi biti pravo rešenje za vas
05. 07. 2025. u 19:05
Najnovije iz rubrike

MINUT VEŽBI - DUŽI ŽIVOT: Objavljena nova studija američkih naučnika
NEKOLIKO napornih vežbi u trajanju od samo jednog minuta mogu produžiti život za nekoliko godina, navodi se u najnovijoj studiji objavljenoj u Sjedinjenim Američkim Državama.
05. 09. 2025. u 12:02

"KORTIZOL KOKTEL" JE NOVI TREND: Da li ovaj sladak napitak zaista smanjuje stres
"KORTIZOL koktel" je velnes trend koji se brzo širi društvenim mrežama - to je piće koje se pravi od soka od pomorandže, kokosove vode i soli, a ponekad se dodaju i kalijum ili magnezijum u prahu.
04. 09. 2025. u 23:30

MOŽE DA PRODUŽI ŽIVOT: Samo minut intenzivnog vežbanja dnevno
OSOBE koje tokom dana urade nekoliko napornih vežbi u trajanju od samo jednog minuta mogu da očekuju da će im to produžiti život za nekoliko godina, navodi se u najnovijoj studiji sprovedenoj u Sjedinjenim Američkim Državama.
04. 09. 2025. u 00:11

LEKARI UPOZORAVAJU: Ovo stanje može biti skriveni razlog vaše ukočenosti
IAKO redovno istežete leđa, kukove ili ramena, koristite valjak od pene i idete na masaže, još uvek ste ukočeni, a ponekad se taj osećaj čak i pojača posle vežbi.
04. 09. 2025. u 00:00

SLATKO, OSVEŽAVAJUĆE - I OPASNO? Šta se dešava kad pojedemo previše lubenice
LUBENICA je savršeno letnje osveženje - osim što je puna vode, sadrži mnoštvo vitamina i antioksidanasa koji prijaju organizmu, a uz to ima veoma malo kalorija. Ipak, iako deluje kao voćka bez mane, možemo dobiti i neke neočekivane tegobe ako je previše jedemo.
03. 09. 2025. u 23:30
Komentari (0)