POVREĐEN BAJDENOV AGENT TAJNE SLUŽBE: Američki predsednik umešan u incident

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

16. 06. 2024. u 00:42

PAS američkog predsednika Džozefa Bajdena ugrizao je agenta tajne službe tokom šetnje, preneli su danas američki mediji.

ПОВРЕЂЕН БАЈДЕНОВ АГЕНТ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ: Амерички председник умешан у инцидент

Foto: Profimedia/Ilustracija

Ovo je drugi slučaj da je predsednikov nemački ovčar ugrizao agenta američke tajne službe tokom šetnje sa Bajdenom, prenosi ABC Njuz.

Predsednik SAD je šetao svog psa 12. septembra 2023. godine u Kenedi Gardenu kada je životinja napala i ugrizla agenta tajne službe koji je prišao predsedniku da mu pomogne, pokazuju snimci do kojih je došla konzervativna aktivistička grupa Džudišal Voč.

- Kada sam krenuo prema predsedniku da vidim da li mu treba pomoć, pas mu je prošao kroz noge i ugrizao me za levu ruku. Povukao sam ruku i uzviknuo - ne. Kada sam se okrenuo da zatvorim vrata, predsednikov pas je ponovo skočio i po drugi put me ugrizao za levu ruku - navodi se u mejlu koji je poslao neimenovani agent.

Bajdenov pas je u oktobru preseljen iz Bele kuće zbog više od 11 incidenata i napada na osoblje Bele kuće, navodi ABC Njuz.

U jednom incidentu, uniformisani službenik tajne službe morao je da bude odveden u bolnicu nakon što ga je predsednikov pas ugrizao.

 

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjE SCENE NA SEVERU RUSIJE - Jun, grad Dudinka okovan ledom, a ljudi- uživaju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!