KAKO NAPRAVITI SLAVSKI KOLAČ KORAK PO KORAK: Uspeva baš svima, pa i početnicima
31. 10. 2024. u 09:00
Kada jednom usavršite pravljenje slavskog kolača, više za vas neće biti prepreke. Isprobajte ovu varijantu koja je najjednostavnija i najukusnija.
Povezane vesti
SAVRŠENI JESENJI KEKSIĆI MIRIŠU NA LJUBAV: Jedan sastojak menja sve, istopite ga i dodajte u smesu (RECEPT)
ZA manje od deset minuta i bez dodatnih sastojaka, vaši keksići će doživeti potpunu jesenju transformaciju.
09. 11. 2025. u 10:11
KOLAČIĆI KOJI MIRIŠU NA LJUBAV: Sve se samo pomeša i peče, a tope se u ustima (RECEPT)
RECEPT koji je obradovao mnoge.
01. 10. 2025. u 16:43
JESENJA EKSPLOZIJA UKUSA: Kolač od borovnica osvaja na prvi zalogaj
AKO volite osvežavajuće, voćne i mirisne poslastice, kolač od borovnica je pravi izbor za vas.
27. 09. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT KOJI SE PRENOSI SA KOLENA NA KOLENO: Ovu zimnicu od belog luka i šargarepe su pravile naše bake
RECEPT naših baka za najjeftiniju zimnicu od belog luka i šargarepe svi zapisuju.
14. 11. 2025. u 22:19
RECEPT ZA ŠEKER PARE STAR 50 GODINA: Isprobajte tradicionalnu tursku poslasticu
TAJNA je samo u savršenom odnosu putera i brašna.
14. 11. 2025. u 14:08
PITA OD LUKA KOJA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ: Mirisni jesenji specijalitet
Ova pita od luka, inspirisana tradicionalnim rustičnim jelima, spaja jednostavne namirnice u savršeno uravnoteženu kombinaciju: mekano testo bez kvasca, sočan luk i kremasti preliv sa sirom, slaninom i jajima. Rezultat je jelo koje je istovremeno jednostavno, aromatično i izuzetno ukusno.
14. 11. 2025. u 13:00
ŠTAPIĆI OD KUKURUZNOG BRAŠNA: Hrskavi, mirisni i savršeni uz svaku priliku
Kukuruzno brašno daje ovim štapićima posebnu aromu i prelepu, zlatnu boju. Jednostavni su za pripremu, a savršeni kao užina, grickalica uz piće ili dodatak uz sir, kajmak i razne namaze.
14. 11. 2025. u 12:00
NAJZDRAVIJA ZAPRŠKA: Umesto brašna dodajte 1 stvar – zgusne i pojača ukus
Najzdravija zaprška bez brašna: zgusne jelo, ne goji, ne nadima i ne opterećuje varenje – idealna za jela „na kašiku“.
14. 11. 2025. u 11:50
Komentari (0)