TUNA SALATA sa testeninom: Lagani i ukusan obrok koji morate da probate
TUNA salata je idealna za letnji obrok, još kad u nju dodate testeninu, dugo ćete biti siti
OVOGA puta u tuna obrok salatu dodaćemo testeninu i imaćemo savršeno jelo za vrele letnje dane.
Lako se sprema i neće vam trebati puno vremena.
TUNA SALATA - sastojci:
1 kašika drobljenog belog luka,
so, biber,
50 ml majoneza,
dva paradajza,
300 grama tunjevine u konzervi,
zelena salata,
pola kašičice sirćeta ili isceđen sok od limuna
TUNA SALATA - priprema:
Dok se testenina kuva, u dublju posudu pomešajte beli luk, opranu zelenu salatu iseckanu na trakice, paradajz iseckan na kockice i tunjevinu.
Sve sastojke pomešajte, dodajte začine i malo sirćeta ili sok od limuna.
Iz tunjevine nemojte cediti ulje, već ga iskoristite za obrok salatu.
Kad se testenina skuva, pomešajte je sa salatom i prelijte majonezom.
Ovu salatu možete jesti toplu, a lep ukus imaće i ako se malo ohladi.
Prijatno!
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
KAKO SE PRAVILNO SPREMA KUPUS SALATA: Ključ je u redosledu sastojaka!
16. 06. 2023. u 10:00
PREDLOG za zdravu i ukusnu užinu : Spremite domaću paštetu od šampinjona i luka
08. 06. 2023. u 17:38
ŠARENI RAŽNjIĆI: Brz i jednostavan recept - Idealno predjelo i dodatak mesu
15. 05. 2023. u 17:01
NEOČEKIVANA IZJAVA BERBOKOVE O HARKOVSKOJ OBLASTI: Bolno priznanje nemačke ministarke
NEMAČKA ministarka spoljnih poslova Analena Berbok priznala je ozbiljne poteškoće za Oružane snage Ukrajine u Harkovskoj oblasti.
18. 05. 2024. u 12:12
ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENjE TRAMPA: Treći svetski rat bi mogao izbiti pre predsedničkih izbora u SAD
BIVŠI američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi za pet meseci preostalih do izbora u SAD mogao da izbije treći svetski rat zbog nesposobnosti aktuelnog američkog rukovodstva.
18. 05. 2024. u 09:45
KAKO JE KOSOVO I METOHIJA DOBILO IME? Različito poreklo i velika simbolka - naziv koriste SAMO SRBI
KOSOVO i Metohija veoma su značajan deo srpske istorije i tradicije, ali retki su oni koji znaju kako je tako važno podneblje našeg postanka i identiteta dobilo ime. Obe reči u nazivu nađe južne pokrajine imaju različito poreklo i veliku simboliku.
18. 05. 2024. u 11:47
Komentari (0)