ČORBA OD SUŠENOG GRAŠKA SA POVRĆEM: Idealna topli obrok za prestojeće hladnije dane, greje i okrepljuje dušu
06. 10. 2024. u 09:00
Ako ste u nedoumici koju čorbu da spremite ovo je naša preporuka.
Povezane vesti

ČORBA OD PEČENOG PARADAJZA I LUKA: Priprema je neobična, ali jednostavna, a ukus božanstven (VIDEO)
Ako uživate u čorbama od povrća, ova nesvakidašnja varijanta od pečenog paradajza će vam se sigurno dopasti.
19. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

KAFANSKA ČORBA: Ukus tradicije koji se čuva
Okrepiće vam dušu i telo od prvog zalogaja.
12. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

PEČENI KARFIOL S PESTO SOSOM OD RUKOLE I ORAHA: Zdrav ručak po receptu nutricioniste
VREME pripreme je oko 40 minuta, a količina dovoljna za 4-6 porcija.
05. 02. 2025. u 11:00

OKREPLJUJE I DUŠU I TELO: Zdrava čorba od povrća i žalfije
Malo drugačija čorba koja miriše na zdravo. Možete je praviti s piletinom, a sasvim je dobra i u varijanti s povrćem.
25. 01. 2025. u 11:00Novosti online

STVORENA ZA PRAZNIČNU TRPEZU: Bela čorba, klasik koji ne prolazi
Jednostavna domaća čorba je uvek dobar izbor!
30. 12. 2024. u 13:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

RECEPT ZA ČIZKEJK OD SAMO 3 SASTOJKA: Gotov je za 5 minuta, a njegov osvežavajući ukus osvaja u sekundi
Mnogima je upravo čizkejk omiljeni slatkiš, ali i sama pomisao na njegovu komplikovanu pripremu nas automatski odvrati od bilo kakvog pokušaja da ga napravimo kod kuće. Međutim ovaj čizkejk se toliko lagano sprema, a potrebna su vam samo tri sastojka i mikrotalasna.
24. 02. 2025. u 17:00Jovana Vasić

SAVETI ZA KUVANJE: Jednostavni trikovi s kojima će testenina uvek biti savršena
Testeninu je najlakše i najbrže napraviti, stoga ne čudi da se jela s njom u glavnoj ulozi često nalaze na stolu zaposlenih domaćica. Ali da bi jela ispala savršeno, neophodno je pridržavati se određenih kulinarskih trikova.
24. 02. 2025. u 16:25Jovana Vasić

NAJLAKŠI RECEPT ZA ČOKOLADNI KOLAČ IZ TIGANJA: Pravi se za 10 minuta, a ukus - fantazija (VIDEO)
Ovaj, pomalo neobičan, ali veoma jednostavan recept verovatno će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica. Ne zahteva poslastičarsko umeće i svi mogu da ga naprave.
24. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

PALAČINKE IZ RERNE KOJE MORATE DA PROBATE: Prave se brže i lakše od običnih, a još su ukusnije
Lako se spremaju i ne morate da stojite satima ispred šporeta.
24. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

TIKVICE ZAPEČENE SA SIROM U BEŠAMEL SOSU: Savršen lagani ručak koji se brzo sprema
Sočne tikvice zapečene sa sirom u bešamel sosu su savršeno vegetarijansko i lagano jelo u kome ćete rado uživati.
24. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Komentari (0)