"DELIJE, HVALA!" Hvang se obratio navijačima Crvene zvezde, pa poslao poruku na ćirilici! (FOTO)

Novosti online

02. 09. 2024. u 22:30

Korejski fudbaler In Bom Hvang napustio je Crvenu zvezdu pred kraj prelaznog roka i pojačao holandski Fejnord, objavljeno je zvanično, a sada se i sam fudbaler oglasio na društvenoj mreži Instagram.

ДЕЛИЈЕ, ХВАЛА! Хванг се обратио навијачима Црвене звезде, па послао поруку на ћирилици! (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang objavio je večeras oproštajno pismo u kom se zahvalio svima u klubu, kao i navijačima pred odlazak u holandski Fejenord.

 - Drage Delije i svi članovi Zvezdine porodice, pre svega hvala vam mnogo što ste me doveli pre godinu dana kada sam bio u teškom trenutku. Hvala vam mnogo što ste mi pružili šansu da podignem dva trofeja na kraju prošle sezone, koji su mi bili prvi u karijeri - napisao je novi fudbaler Fejenorda na Instagramu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Južnokorejski fudbaler je istakao da mu je bila velika čast što je nastupao za Zvezdu, kao i da je za godinu dana stekao mnogo uspomena.

  - Hvala vam mnogo za 'igrača sezone', titulu koju ste mi dali prošle sezone. I hvala vam što ste napravili izuzetnu atmosferu na Marakani prošle srede, u mojoj poslednjoj utakmici u crveno-belom dresu. Prošlo je samo godinu dana otkako sam počeo da pravim uspomene sa svima vama, osećao sam se kao da sam kod kuće zbog ljubavi i bezuslovne podrške koju ste mi pružili. Zauvek ću biti zahvalan na tome. Bila mi je velika čast što sam bio deo ovog velikog kluba - poručio je južnokorejski reprezentativac.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Hvang se na kraju zahvalio svima u klubu, kao i navijačima crveno-belih.

 - Ne mogu da prestanem svima vama da govorim hvala. Upravnom odboru, glavnom treneru, stručnom štabu, ljudima u klubu, svim igračima sa kojima sam delio svlačionicu i navijačima. Želim vam svu sreću i molim vas dobro pazite na mog korejskog dečaka Seola. Hvala! - zaključio je Hvang u objavi na Instagramu.

Hvang je večeras napustio Zvezdu, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Roterdama.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KADA NAS KONAČNO ČEKA ZAHLAĐENJE: Meteorolog Ristić za Novosti dao prognozu, ovakav septembar se ne pamti