KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Novosti online

17. 10. 2024. u 15:55

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

КАКАВ ПРЕОКРЕТ! Ево ко ће бити селектор кошаркаша Србије!

FOTO: FIBA.Basketball

Pešić će ostati još najmanje godinu dana na toj funkciji, javio je danas Tanjug, pozivajući se na portal "Meridian sport".


ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Kako se navodi, iskusni stručnjak je postigao načelni dogovor sa predsednikom KSS Nebojšom Čovićem i vodiće Srbiju naredne godine na Evropskom prvenstvu.


Vest još nije zvanično potvrđena od strane Saveza, ali je Čović više puta ranije izjavio da su Pešiću "vrata otvorena" i da se nada da će iskusni stručnjak ostati na mestu selektora Srbije.

Sa iskusnim stručnjakom "orlovi" su, podsetimo, prošle godine igrali finale Svetskog prvenstva, a na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. umalo u polufinalu pobedili "nepobedive Amerikance" i na kraju osvojili bronzanu medalju, revanširajući se Nemcima za poraz u finalu Mundobasketa iz 2023.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO: Ovako je Nikola Jokić dočekan na aerodromu "Nikola Tesla" posle Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STRATEGIJA USPEHA KONORA MEKGREGORA: Irac podigao uzbuđenje na viši nivo uz najpopularnije igre na sreću