VELIKA BRUKA! Englezi stvarno mrze Novaka Đokovića, ovo je pravi dokaz (VIDEO)

Novosti online

10. 07. 2024. u 21:57 >> 21:55

NOVAK Đoković je u polufinalu Vimbldona, tamo će igrati protiv Lorenca Muzetija, a nakon četvrtfinalnog meča Italijana viđene su zaista sramotne scene, koje će sada malo ko moći da opravda.

ВЕЛИКА БРУКА! Енглези стварно мрзе Новака Ђоковића, ово је прави доказ (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je pobedio Holgera Runeaposle čega je najpre na uobičajeni način sumirao utiske, da bi potom "lupio šamar" bahatim navijačima.

O tome kako je publici poželeo laku noć, na antologijski način, koji će se večno pamtiti, "Novosti" su vas već izvestile (uz video-snimak, to možete pogledati ovde).

Pravdali  su se pojedini da nisu bili zvižduci, već skandiranje "Runeeee", ali... Kako će se iz ovoga izvući nevaspitani engleski navijači? 

Nakon meča sa Tejlorom Fricom Italijan je davao izjavu na terenu, a tu su se domaći navijači još jednom obrukali. 

Zviždali su na spomen imena Novaka Đokovića, dok je Muzeti davao izjavu.

Lorenco Muzeti je o Đokoviću nakon toga rekao sledeće: 

- On verovatno poznaje bolje od mene i podlogu i stadion. Šalu na stranu, on je legenda svuda, a pogotovo ovde na Vimbldonu. Učinio je nešto što je nezamislivo za sve. Poznajemo se jako dobro, igrali smo nekoliko puta i uvek je bila velika borba, očekujem da tako bude i sada. Jedan od najvećih izazova na Turu, ali ambiciozan sam momak, probaću da dam sto posto i da vidimo šta će se desiti.

Podsetimo, bilo je predviđeno da Noletov naredni rival bude Aleks de Minor, ali se on povukao i Đoković je bez borbe prošao u polufinale.

Sreli su se Đoković i Lorenco Muzeti pre mesec dana u trećem kolu Rolan Garosa, tada su meč završili nešto posle tri časa izjutra. Sudbina ih je opet spojila - ovog puta u polufinalu Vimbldona. 

Muzeti je za mesto u polufinalu morao da se pomuči, on je igrao pet setova protiv Tejlora Frica - i pobedio favorita.

Ako vas Novak Đoković zanima, ali i ne samo on, već i sve ostalo iz tenisa, pratite sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)