PORTUGALAC ODLIČAN NA KLUPI "KANARINACA": Gigant iz Istanbula favorit u Ankari

N.P.

17. 10. 2022. u 14:01

FENERBAHČE gostuje ekipi Ankaradžua u utakmici 10. kola turske Super lige.

ПОРТУГАЛАЦ ОДЛИЧАН НА КЛУПИ КАНАРИНАЦА: Гигант из Истанбула фаворит у Анкари

Profimedia

Portugalski stručnjak Žorž Žezus radi odličan posao na klupi istanbulskog kluba. Fenerbahče je neporažen na prethodnih osam utakmica u svim takmičenjima. U svom poslednjem nastupu u prvenstvu popularni kanarinci su u pravoj goleadi na svom "Šukru Saradžolu" stadionu savladali Karagumruk 5:4. Gosti se nalaze na šestom mestu na tabeli sa 17 bodova ali i dva meča manje u odnosu na druge timove. 

Ekipa Ankaragudžua igra po sistemu toplo-hladno, na minula četiri susreta u šampionatu klub iz Ankare ima dva trijumfa i isto toliko poraza. Izabranici Omera Erdogana su u prošlom kolu pobedili na strani Istanbul rezultatom 2:1. Domaćin trenutno zauzima 15. poziciju u Super ligi uz sedam sakupljenih bodova i gol-razlikom 9:14. 

Fenerbahče je savladao Ankaragudžu na minula dva međusobna duela ukupnim rezultatom 5:2. Kanarinci su u sjajnoj formi i očekujemo da u večerašnjem okršaju u Ankari ostvare novu pobedu u prvenstvu.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,80)
  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)