"PIRATI" ZAUSTAVILI STRAŠNI REAL MADRID: Navijači zabrinuti zbog lošeg prelaznog roka

O. M.

27. 08. 2024. u 09:16

U trećem kolu španske La lige Majorka od 19 časova dočekuje ekipu Sevilje pred svojim navijačima.

ПИРАТИ ЗАУСТАВИЛИ СТРАШНИ РЕАЛ МАДРИД: Навијачи забринути због лошег прелазног рока

Foto: Profimedia

Obe ekipe su bez pobede posle prva dva kola. Doduše, Majorka je u prvom kolu izborila remi sa Real Madridom, ali je u drugom kolu doživela poraz od Osasune. S druge strane, Sevilja je sezonu otvorila remijem protiv Las Palmasa, da bi u drugom kolu izgubila kod kuće od Viljareala.

Jagoba Arasete je posle šest relativno uspešnih sezona u Osasuni (uveo ih u Primeru 2018. godine i u finale Kupa kralja 2023) preuzeo Majorku, a paralelno će voditi i reprezentaciju Baskije koja povremeno nastupa na međunarodnoj sceni pod okriljem Fudbalske federacije Španije.

Bask je posle dva uvodna kola priznao da njegova ekipa mora mnogo da radi kako bi došli do željenih rezultata, a to je sigurno mnogo više od prošlogodišnje borbe za opstanak.

Navijači su zabrinuti, naročito što nije dovedeno nijedno adekvatno pojačanje, niti zamena za igrače koji su napustili tim poput srpskog golmana Predraga Rajkovića koji je otišao u El Itihad.

Ni navijači Sevilje nemaju mnogo razloga za optimizam, iako je učinak njihovih ljubimaca protiv Majorke u poslednje vreme impresivan - pet pobeda i dva nerešena uz samo jedan poraz.

Novi trener Sevilje Fransisko Garsija, koji je ovog leta došao iz Las Palmasa, imao je dosta uspeha vodeći mlađe kategorije Barselone, s kojom je pre nekoliko godina osvojio i omladinsku Ligu šampiona, ali u seniorskoj konkurenciji za sada još čeka na značajniji uspeh. 

NAŠ TIP: GG (kvota 2,12)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla