"KURTI, PUSTI MI DEDU, MOJ DEDA NIJE UBICA" Potresna slika iz Pasjana - Tužna poruka na transparentu unuka uhapšenog Dragana (FOTO)

Novosti onlajn

05. 08. 2024. u 13:05

VIŠE hiljada Srba iz srpskih sredina iz oblasti Kosovskog Pomoravlja okupili su se danas u 12 časova u Pasjanu, kako bi izrazili miran protest zbog hapšenja petorice Srba.

КУРТИ, ПУСТИ МИ ДЕДУ, МОЈ ДЕДА НИЈЕ УБИЦА Потресна слика из Пасјана - Тужна порука на транспаренту унука ухапшеног Драгана (ФОТО)

FOTO: Novosti

Među okupljenima koji traže puštanje na slobodu petorice Srba za koje kažu da sasvim sigurno ne bi ostali na Kosovu i Metohiji da su činili bilo kakve zločine su i porodice uhapšenih.

Prisutan je i unuk Dragana Cvetkovića, jednog od uhapšenih, koji u rukama drži potresan transparent na kojem je ispisano - "Kurti, pusti mi dedu, moj deda nije ubica". 

FOTO: Novosti

Podsetimo, Dragan Cvetković je 90 odsto invalid kog su svojevremeno ranili Albanci. Dragan je i otac lokalnog sveštenika. 

Okupljeni na protestu u Pasjanu nose i druge transparente sa potresnim porukama: "Uhapšeni a nisu krivi", "Hapse nas da proteraju sve Srbe!", "EVROPO, zašto ćutiš na stradanje Srba?", "Tražimo da nas KFOR zaštiti!", "Svaki dan trpimo teror, a svet ĆUTI!", "Loše si ih naučio, učitelju, da bi te hapsili!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)