POLITIČKI PROTEST ISPRED RTS: Blokirana Takovska - preplanuli Simišić u beznađu vrištao i pretio

Novosti online

01. 09. 2024. u 19:16

VEČERAS je ispred zgrade Radio televizije Srbije (RTS) počeo politički protest koji organizuje "Eko straža."

ПОЛИТИЧКИ ПРОТЕСТ ИСПРЕД РТС: Блокирана Таковска - препланули Симишић у безнађу вриштао и претио

Foto: Printskrin

PREPLANULI SIMIŠIĆ U BEZNAĐU: Vrištao i pretio ispred RTS

Samozvani lider “Eko straže” Bojan Simišić obratio se večeras na protestu organizovanom ispred RTS-a, pri čemu je njegov nastup obeležilo nekoliko slikovitih detalja: preplanuo ten nastao kao rezultat dvomesečnog letovanja, izbezumljen lutajući pogled, podvriskivanje i moduliranje glasa, teško razumljive i nejasne pretnje državnim institucijama, kao i ponavljanje mantre “Snaga je u brojevima”.

Upravo ovo poslednje je Simišića potpuno izbacilo iz ravnoteže i uslovilo da govori loše i svega nekoliko minuta. Naime, neposredno pre izlaska na binu je od saradnika dobio informaciju da se na protestu okupilo svega oko 2000 ljudi, odnosno više nego deset puta manje nego 10. avgusta.

Apsolutni fijasko protesta koji je većim delom organizovao sa grčkih plaža, pokazao je Simišiću da je uzalud danima zloupotrebljavao svoju porodicu, izmišljao pritiske i planove za njegovo hapšenje. Do identičnog zaključka su došli i drugi lažni ekolozi koji su učestvovali u organizaciji skupa ispred RTS-a, uz komentare da je Simišić upropastio protest i ugasio energiju građana.

Početak protesta

Na protestu se nalaze političari Aleksandar Jovanović Ćuta i Savo Manojlović, a prvi se obratio Bojan Simišić.

Foto: Alo

Foto: Informer

Takovska ulica blokirana je oko 19 časova kada je i počeo protest.

Foto: Novosti

Kako smo ranije prisali Bojan Simišić iz Eko straže, organizator večerašnjeg protesta, traži da lažni ekolozi dobiju pola sata u Dnevniku javnog servisa i da im novinar postavi pitanja koja oni žele.

Na ovre proteste pozvao je pobednik Pinkovog rijalitija "Farma" Milan Topalović Topalko.

- Ja se u litijum ne razumem ništa i na proteste nisam išao da bih pričao o litijumu. Moram da pozvem ljude na protest ispred RTS-a 1. septembra, pozivam da se skupe svi i da izađu zajedno protiv jednog lošeg režima i moramo ih smeniti - rekao je Topalko.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI: Poginuo Arsenije Zamjatkin