UPRAVLJALI AUTOMOBILOM POD DEJSTVOM ALKOHOLA I BEZ DOZVOLE: Privedena trojica vozača

Novosti online

07. 08. 2024. u 14:57

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su u kontroli saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod uticajem alkohola i bez izdate vozačke dozvole i njima je određeno zadržavanje.

УПРАВЉАЛИ АУТОМОБИЛОМ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА И БЕЗ ДОЗВОЛЕ: Приведена тројица возача

Foto: Printskrin/Instagram


Patrola u Inđiji zatekla je četrdesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao „folksvagenom“ sa 1,91 promil alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita, saopštila je PU Sremska Mitrovica.

Saobraćajna policija zaustavila je u Novoj Pazovi tridesetdvogodišnjaka koji je vozio „bmv“ sa 0,84 promila alkohola i bez položenog vozačkog ispita, a u Laćarku kod Sremske Mitrovice tridesetdvogodišnjeg muškarca koji je sa 0,40 promila alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita upravljao „golfom“ kojem je istekla registraciona nalepnica. 

Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja, određeno im je zadržavanje i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

MUP apeluje na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju. 

BONUS VIDEO: SAOBRAĆAJKA U DžORDžA VAŠINGTONA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UMALO DA SE PORODIM! Urnebesno: Kako su Srbi ispratili nestvaran preokret košarkaša protiv Australije na Olimpijskim igrama