"OVOM PRILIKOM PORUČUJEMO..." FK Crvena zvezda u velikoj akciji

Novosti online

19. 08. 2024. u 14:59

Fudbalski klub Crvena zvezda je nastavio da, sada već tradicionalno, obilazi manastire i ugrožene sredine na Kosovu i Metohiji i uručuje im finansijsku pomoć.

ОВОМ ПРИЛИКОМ ПОРУЧУЈЕМО... ФК Црвена звезда у великој акцији

FK Crvena zvezda

U saopštenju crveno-belih tim povodom ističe se sledeće: 


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Degelegacija našeg kluba, već treću godinu zaredom, obišla je manastire Ulije, Cerinsku reku, Banjsku, Devine vode, Sokolicu, Vračevo, Sušicu, Gračanicu, Svete Arhangele, Dečane, Pećku patrijaršiju, Budisavce i Svetu nedelju, kao i crkve Orahovac i Veliku Hoču i uručila im pomoć.

S obzirom na to da su velike nedaće pogodile srpski narod na Kosmetu, domaćini su uz veliku radost predočili da im je pored materijalne pomoći takođe od presudnog značaja i podrška koju dobijaju od strane našeg kluba.

Kosovo je oduvek bilo srce Srbije, mesto gde se nalaze najlepše srpske zadužbine, manastiri, crkve, koji su dokaz vekovnog života našeg naroda na teritoriji Kosova i Metohije. Crvena zvezda i ovom prilikom poručuje da će uvek biti uz Kosmet, kao i da će nastaviti da pomaže naš narod, jer su upravo crkve i manastiri oslonac srpskog stanovništva na svetoj zemlji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Zvezda ne zaboravlja Kosovo i Metohiju!", navodi se u saopštenju kluba s Marakane čiji prvi tim čekaju dva meča u kojima se odlučuje da li će igrati u novom izdanju (prilično reformisane) Lige šampiona.

Kada igraju Bode Glimit i Crvena zvezda?

Zvezdu prvi meč plej-ofa čeka u utorak na stadionu „Aspmira“ od 21.00, revanš je u sredu, 28. avgusta, takođe od 21 čas, na stadionu „Rajko Mitić“.

Koga je trener Vladan Milojević poveo u Norvešku?

Među putnicima se našao i Vanja Drkušić, poslednje pojačanje crveno-belih, ali ne i golman Omri Glazer, koji se, očigledno, još nije oporavio.

 

Od ostalih igrača koje je trener Vladan Milojević poveo u avionu su se našli:

Marko Ilić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Uroš Spajić, Vanja Drkušić, Naser Điga, Nemanja Stojić, Stefan Leković, Jung Vu Seol, Milan Rodić, In Bom Hvang, Dalsio Gomeš, Timi Maks Elšnik, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Luka Ilić, Jovan Šljivić, Puma Rodrigez, Jegor Prucev, Lazar Jovanović, Piter Olajinka, Felisio Milson, Aleksandar Katai, Bruno Duarte i Šerif Endiaje.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN FOTOGRAFIJE: Pronalazak koji je promenio svet