"IMA ZVEZDA NEDOSTATKE": Bode se uzda u osam hiljada navijača, trener Knutsen uopšte ne skriva: Optimisti smo!

Tanjug

19. 08. 2024. u 17:10

TRENER Bodea Kjetil Knutsen rekao je pred prvi meč protiv Crvene zvezde u plej-ofu Lige šampiona da su šanse obe ekipe za prolaz 50:50 i da utakmica dolazi u dobrom trenutku za njegovu ekipu.

ИМА ЗВЕЗДА НЕДОСТАТКЕ: Боде се узда у осам хиљада навијача, тренер Кнутсен уопште не скрива: Оптимисти смо!

FOTO: Profimedia

Šampion Norveške je u kvalifikacijama za Ligu šampiona po dva puta pobedio letonski RFS i poljsku Jagjeloniju i tako obezbedio još najmanje 10 evropskih utakmica, a računajući sva takmičenja nema poraz na poslednjih osam mečeva.

- Crvena zvezda je skup veoma dobrih individualnih igrača, imaju međunarodno iskustvo. Mnogo je reprezentativaca, ofanzivnih fudbalera. Ne želim da navodim jednog ili dvojicu, znam da ćemo da sretnemo mnogo kvalitetnih rivala. Mi smo dobro pripremljeni za to - rekao je Knutsen.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Svestan je 55-godišnji stručnjak da će crveno-beli imati daleko veću podršku u revanši u odnosu na broj navijača koji će u utorak od 21 čas bodriti Bodo.

- Uvek je bolje igrati pred 50.000 ljudi, ali sam veoma ponosan što smo domaćini na "Aspmiri". Imamo osam hiljada navijača i veoma se radujemo njihovom dolasku. Srećni smo i što ćemo gostovati na istorijskom stadionu "Marakani".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Norveškog stručnjaka su novinari podsetili da je Zvezda poslednju takmičarsku utakmicu izgubila u decembru prošle godine, kad je u "večitom derbiju" poražena 1:2 na gostovanju Partizanu.

- To je tačno. Zvezda je dominantna ekipa u domaćim okvirima, naučena je da pobeđuje. Ima, međutim, i nedostatke. Ne igra veliku ulogu što ne gube u prvenstvu. Pozajemo dosta dobro njihov tim, prilagođavaju se protivnicima. Optimisti smo.

Na kraju konferencije za medije Knutsen je istakao da nema favorita za prolaz u Ligu šampiona.

- Šanse su 50:50. Bitno nam je da odigramo u skladu sa našom kulturom. Utakmica nam dolazi u dobrom trenutku i imam dobar osećaj - zaključio je Knutsen.

Podsetimo, prva utakmica Bodo - Crvena zvezda igra se sutra od 21 sat, revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.

BONUS VIDEO: CRVENO-BELI KRENULI PUT NORVEŠKE: Zvezda protiv Boda traži prolazak u grupnu fazu Lige šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVETSKI DAN FOTOGRAFIJE: Pronalazak koji je promenio svet