OVO MORATE DA VIDITE: Lažni "Nejmar" zaludeo Katar, uspeo da dođe i do terena (VIDEO)

Novosti online

28. 11. 2022. u 21:29 >> 21:31

NEJMAR je u Kataru, kao i Eigon Oliver, ako se pitate kakve njih dvojica imaju veze, ovaj drugi je gotovo karbonska kopija brazilskog fudbalera i uspeo je da prevari ceo mnogo ljudi na Mundijalu.

ОВО МОРАТЕ ДА ВИДИТЕ: Лажни Нејмар залудео Катар, успео да дође и до терена (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub

Nejmar danas protiv Švajcarske nije bio na terenu, zaradio je protiv Srbije povredu zgloba, ali je bio na tribinama, ili ipak nije? Ako pitate navijače, bio je, a u jednom trenutku čak je došao i do terena.

Eigon Oliver je Instagram zvezda i najpoznatiji imitator napadača PSŽ na svetu, a kada je već stigao u Katar, odlučio je da uživa u lažnoj slavi.

Od frizure, tetovaža, stajlinga, sličnost među dvojicom je neverovatna, a kada je obukao opremu Brazila poznati influenser je sebi otvorio sva vrata. Dok je Nejmar bio u hotelskoj sobi, gde je lečio zglob, Oliver je uspeo da zavara sve.

Navijači su ga jurili za fotografiju, pokušali da snime video, novinari da urade intervju, a pre nekoliko dana je čak uspeo da siđe i na teren.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)