"ISKRENO BIH VOLEO..." Trener Crvene zvezde Duško Ivanović ima jednu želju

Novosti online

09. 04. 2023. u 22:38

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je večeras da su "crveno-beli" zasluženo pobedili Borac u Čačku u 25. kolu regionalne ABA lige.

ИСКРЕНО БИХ ВОЛЕО... Тренер Црвене звезде Душко Ивановић има једну жељу

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je je posle vrlo zanimljive završnice pobedila Borac u gostima.

Crveno-beli su drugi na tabeli sa 20 pobeda i tri poraza uz dva meča manje od lidera, Partizana, a Borac se bori za opstanak i ima šest trijumfa i čak 19 poraza.


"Mislim da je bila dobra utakmica, da je Borac pokazao izuzetan kvalitet. I ja bih iskreno voleo da ostanu u ligi, jer protiv nas su večeras pokazali da zaslužuju da igraju ABA ligu. Igrali smo tri četvrtine dobro, a onda smo jednostavno stali da igramo i da trčimo, nismo zaustavili tranziciju Borca. Malo smo zakomplikovali stvar, ali na kraju zaslužena pobeda", rekao je Ivanović po završetku meča u Čačku.


Crvena zvezda će u 26. kolu ABA lige narednog ponedeljka na svom terenu igrati sa ekipom Splita.
 

Tabela ABA lige

Bonus video: Reakcija Zvezdinih "delija" kada je u halu ušao Novak Đoković, nakon što je nedelju ranije gledao Partizan uživo

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja