PARTIZAN SUTRA (20.00) DOČEKUJE LUGANO U PRVOM MEČU 3. KOLA KVALIFIKACIJA ZA LIGU EVROPE: Lakše uz navijače

Z. Ćorović

07. 08. 2024. u 20:43

VREME je za popravni. Za slabo izdanje u dvomeču sa Dinamom iz Kijeva, fudbaleri Partizana imaju priliku da se iskupe pred svojim navijačima već sutra uveče (20.00) protiv Lugana u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

ПАРТИЗАН СУТРА (20.00) ДОЧЕКУЈЕ ЛУГАНО У ПРВОМ МЕЧУ 3. КОЛА КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ЕВРОПЕ: Лакше уз навијаче

FOTO: FK Partizan

Nije isto igrati pred sablasno praznim tribinama, na šta je "valjak" bio prinuđen u revanšu sa Ukrajincima zbog kazne, tako da se očekuje da će pristalice crno-belih pomoći svojim ljubimcima da protiv Švajcaraca ostvare što povoljniji rezultat pred odlazak na uzvratni meč.

- Uveliko se spremamo za ekipu Lugana koja je veoma kvalitetna. Mnogo nam je začila podrška sa tribina u prvenstvenom trijumfu protiv Železničara iz Pančeva i zahvaljujemo se svima koji su bili uz nas. Znamo koliko nam navijači znače i zato bismo voleli da dođu suta, napune stadion i podrže nas u utakmici koja neće biti nimalo laka. Znamo da je uz njih sve moguće - istakao je kapiten Partizana Svetozar Marković, jedan od strelaca u trijumfu nad Pančevcima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Da je Lugano kvalitetna ekipa, pokazao je u prethodnom dvomeču kada je dobro namučio turski Fenerbahče.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJČEŠĆE SRPSKO PREZIME: Nije ni Petrović ni Nikolić - poreklo će vas iznenaditi, a nosi ga oko 150.000 ljudi