JAKŠIĆ NA PROMOCIJI U KRAGUJEVCU: Došao sam da pomognem!

N. I.

01. 09. 2024. u 09:00

NAJVEĆA transfer bomba ovog leta na evropskoj vaterpolo sceni odjeknula je u Kragujevcu. Kapiten reprezentacije Srbije Nikola Jakšić (27) je napustio Novi Beograd i prešao u redove Radničkog iz Kragujevca.

ЈАКШИЋ НА ПРОМОЦИЈИ У КРАГУЈЕВЦУ: Дошао сам да помогнем!

Foto: Tanjug

- Mislim da sam ovim potpisom napravio iskorak u karijeri, koji će mi doneti kontinuitet i odličan rad, kao i šansu za napredak. Uveren sam da ću svojim kvalitetima pomoći Radničkom da nastavi da ispunjava već postavljene ciljeve - rekao je Jakšić na promociji.

Kragujevački klub će tako u svojim redovima imati petoricu "zlatnih delfina" iz Pariza, pošto su ranije stigli Radoslav Filipović, Strahinja Rašović, Radomir Drašović i Nikolin mlađi brat Petar Jakšić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Uklapanje neće biti problem, jer tu su mi saigrači iz reprezentacije Srbije kao i trener koji poznaje i ceni moje kvalitete. Drago mi je što Radnički ima trend odnosa prema srpskim igračima kakav i zaslužuju i verujem da će u srpskom vaterpolu biti sve više domaćih reprezentativaca, kako bismo klincima koji dolaze kreirali što bolju budućnost. Pozdrav svim Šumadincima i nadam se da se vidimo na bazenu - zaključio je Jakšić.

Jakšić iza sebe ima ogromno igračko iskustvo i nema takmičenja koje nije osvojio. Ponikao je u Partizanu, potom četiri sezone branio boje mađarskog Ferencvaroša i tri Novog Beograda. Sa Ferencvarošem je osvojio Ligu šampiona, Evrokup i dva puta Superkup Evrope, a više puta peo se na pobedničko postolje u domaćim prvenstvima i kupovima Srbije i Mađarske.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO SVI BI NA SRBIJA - HRVATSKA: Ogromni redovi pred olimpjsko vaterpolo finale

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Novak Đoković ovo nije doživeo sedam godina