KO BI REKAO DA JE OVO LIGA EVROPE? Barselona - Napoli

V.D.

17. 02. 2022. u 12:08 >> 12:12

MOGLO bi se slobodno reći da je ovo finale pre finala ili meč nokaut faze Lige šampiona.

КО БИ РЕКАО ДА ЈЕ ОВО ЛИГА ЕВРОПЕ? Барселона - Наполи

FOTO: EPA

Od kad se drugo po rangu evropsko klupsko takmičenja zvanično zove Liga Evrope, Barselona nikada nije nastupala u njemu. Katalonci su godinama vladali evropskim fudbalom. Odlaskom Lionela Mesija, svog najboljeg igrača u klupskoj istoriji, velikan iz Katalonije je pao jedan rang niže. Možda će Katalonci žrtvovati plasman u 1/4 , ne bi li bili odmorni i zarad što boljeg plasmana u domaćoj La Ligi. Možda na ovom meču Ćavi pruži šansu igračima koji u proteklom periodu nisu mnogo igrali. Možda i nastupe u najjačem sastavu, jer ovo im je prilika da se dočepaju još jednog evropskog trofeja. U ovom trenutku teško je predvideti naredni potez Barselone. U jednom momentu atmosfera u klubu je idealna, a već sutradan odnosi unutar kluba budu narušeni.

Napoli je proteklog vikenda odigrao težak meč sa Interom. Ambicija Napolitanaca je titula u Seriji A. Možemo slobodno reći da bi svi u italijanskom klubu u ovom trenutku menjali evropski trofej za domaći. U grupnoj fazi takmičenja Napoli je u proseku postizao po dva gola na meču. Lućijano Spaleti nema šta da zameri svojim igračima. Za kratko vreme kvalitet njegovog rada je isplivao na videlo. Napoli ima najbolju odbranu u Seriji A. U napadu dobro stoje, stvaraju veliki broj šansi po meču i postižu golove.

U bliskoj prošlosti Barselona je na Kamp Nou redovno pobeđivala Napoli. Utakmica dva tima ujednačenog kvaliteta. Mi biramo igru na golove.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

29. 05. 2024. u 12:11

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)