PLEJ-OF SUPERLIGE: Koliko može Čuka bez Saše Ilića?

E.H.

16. 04. 2022. u 10:06 >> 10:11

BRĐANE od današnjeg meča predvodi nekadašnji fudbaler Crvene zvezda Milan Lešnjak.

ПЛЕЈ-ОФ СУПЕРЛИГЕ: Колико може Чука без Саше Илића?

FOTO: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju TSC u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Mlada ekipa sa Banovog brda ubedljivo pruža najbolje partije u domaćem prvenstvu posle Crvene zvezde i Partizana, ali gosti iz Bačke Topole predstavljaće poseban ispit.

Naime, Brđane će posle šokante smene Saše Ilića predvoditi Milan Lešnjak. Biće interesantno videti kako će crno-beli reagovati na novog šefa struke i njegove taktičke zamisli.

FOTO: FK Čukarički

 

TSC se nalazi na četvrtoj poziciji sa 41. bodom koliko imaju i Voždovac i niški Radnički, te će pokušati da u prestonici stignu do tri boda koja će ih ostaviti u trci za izlazak na evro-scenu.

Ako pogledamo prethodna četiri međusobna meča današnjih rivala, viđena su tri remija uz samo jedan trijumf, a do njega je stigla ekipa Čukaričkog rezultatom 2:1.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1.85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)