"OŠTRICE" BEZ PORAZA NA STARTU SEZONE: Barnsli na penale do drugog kola

O. M.

27. 08. 2024. u 12:18

Barnsli dočekuje Šefild junajted. Susret ekipa iz Lige jedan i Čempionšipa, jedan od četiri takva u ovoj rundi takmičenja, zakazan je za 20.45 na stadionu "Oukvel".

ОШТРИЦЕ БЕЗ ПОРАЗА НА СТАРТУ СЕЗОНЕ: Барнсли на пенале до другог кола

Foto: Profimedia

"Tajksi" su pobedili Vigan Atletik na penale, dok su njihovi drugoligaški protivnici izašli kao pobednici iz trilera sa šest golova sa Reksamom.

U prvom kolu Barnsli je tek posle boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisao Vajkom u gostima, dok su "oštrice" sa 4:2 pobedile Reksam koji je vodio od 30. do 36. minuta na "Bramal lejnu".

Šefild junajted je ostvario duplu pobedu nad Barnslijem tokom poslednjih obračuna u Čempionšipu, 2021/22, a poslednji trijumf "tajksa" u ovom ogledu došao je 2018. godine, kada je Oli Makbarni slučajno bio među strelcima protiv svojih budućih poslodavaca.

Škot je ovog leta napustio Junajted i uputio se u Las Palmas za koji još nije debitovao, a njegovo mesto na levoj strani napada Šefilda zauzeo je Gustavo Hamer kome to nije prirodna pozicija jer je u osnovi centralni vezni igrač.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,85)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA NARKO-TENISERKA: Sa maloletnikom švercovala 8,5 kilograma marihuane, a sada je na suđenju saznala sudbinu