HAJRIZIJEV POMAGAČ SPROVEDEN U REPUBLIČKO JAVNO TUŽILAŠTVO RS: Sumnjiči se da je ubici srpskog policajca organizovao transport (FOTO/VIDEO)

S. Mišljenović

19. 07. 2024. u 17:29

Z. R. koji je juče uhapšen u Bijeljini zbog sumnje da je pomogao ubici srpskog policajca u Loznici Fatonu Hajriziju, prebačen je danas u zgradu Republičkog javnog tužilaštva u Banjaluci.

ХАЈРИЗИЈЕВ ПОМАГАЧ СПРОВЕДЕН У РЕПУБЛИЧКО ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО РС: Сумњичи се да је убици српског полицајца организовао транспорт (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a Srpske i Žandarmerije predali su ovo lice Tužilaštvu, uz izveštaj o učinjenom krivičnom jelu teško ubistvo u vezi sa pomaganjem.

Z.R. će nakon saslušanja u Republičkom tužilaštvu biti sproveden u Sud BiH radi određivanja ekstradicije.

U nastavku pogledajte fotografije i video privođenja osumnjičenog.

Uhapšeni Zoran R. kod sebe je imao lažnu ličnu kartu na ime Zoran Miletić. On je, kako se sumnja, osumnjičenom za ubistvo organizovao prevoz od Preševa prema Loznici. U međuvremenu, lisice na ruke stavljene su i njegovoj ženi I. R. u Mladenovcu.

Zoran R. je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici u Bijeljini. Prema našim informacijama, taksista je u svojoj izjavi u policiji rekao da mu je Hajrizi tražio da ga odveze do Trbušnice, kako bi odatle mogao da nastavi dalje do Bijeljine, gde mu se, kako se pretpostavlja, nalazi jatak sa kojim je prethodno kontaktirao.

Podsećanja radii, potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je juče da je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport ubice od Preševa ka Loznici.

Foto: V.M.

- U Bijeljini je po podne, u saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen Z. R. (1985), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici. Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I. R. u Mladenovcu - izjavio je Dačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024