DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 10. JUL: Ribe čeka iznenađenje; Lavovi da izbegavaju rasprave sa voljenima; Strelac će imati trzavice u domu

Astrolog Marina Jungić Milošević

09. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u sredu 10. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 10. ЈУЛ: Рибе чека изненађење; Лавови да избегавају расправе са вољенима; Стрелац ће имати трзавице у дому

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Aspekt Meseca sa vašim suvladaocem Plutonom, podstiču vas na akciju. uspeh očekuje Ovnove koji se bave naukom, farmacijom, arheologijom. Na većem skupu ili proslavi, možete da upoznate muzičara ili sportistu. Oprez u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Merkur, vladalac vašeg posla, u napetom aspektu sa Saturnom, upozorava na oprez prilikom potpisivanja ugovora. Spoj Urana i Marsa, planeta raskida i strasti koji upravlja partnerskim odnosima, upozorava da izbegavate rasprave sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur, pravi napet aspekt sa Saturnom u kući karijere, zbog čega bi bilo bolje da se prilagodite novim uslovima na poslu. Problemi sa voljenom osobom, naročito ako se radi o nekom Ovnu ili Vodoliji. Vaga misli na vas.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sunce, koje upravlja vašim poslom, obrazuje povoljan aspekt sa Saturnom, donoseći vam obnovu saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Konjunkcija Marsa i Urana, slobodnima donosi flert sa zauzetom osobom. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Napet aspekt između Saturna i Merkura, koji upravlja vašim poslovima i planovima, može da uspori ili odloži realizaciju vaših ideja. Izbegavajte rizične finansijske poteze. Rasprave sa voljenom osobom, ljubomorne scene, raskid. Smanjite unos šećera.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Konjunkcija Marsa i Urana nad Algolom upozorava na oprez ukoliko ste već dogovorili nove projekte sa strancima. Budite tolerantniji prema saradnicima. Voljena osoba pokušava da vam nametne svoj stav. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Moguć odlazak na službeni put. Izbegavajte rizične finansijske transakcije. Spoj Urana i Marsa, planeta zaduženih za vaš emotivni život, nad fiksnom zvezdom Algol, podstiče partnerovu posesivnost. Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Zbog pozicije vašeg vladaoca Marsa i Urana, nad nekretnicom Algol, trebalo bi da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora sa novim partnerima. Partner je sklon dramatičnom ispoljavanju emocija. Rekreirajte se.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Odgovara vam pozicija vašeg vladaoca Neptuna, planete inspiracije, ako ste preko posla prisutni u javnosti. Merkur, vladalac partnerskih odnosa, ove nedelje, pravi napet aspekt sa Saturnom donoseći vam trzavice u domu i porodici.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Konjunkcija Urana i Meseca nad fiksnom zvezdom Algol u kući kreativnosti, donosi nove ideje umetnicima rođenim krajem znaka. Oprez sa finansijama. Moguć iznenadni raskid ili razdvajanje od voljene osobe. Kardiovaskularne tegobe.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Konjunkcija Marsa i vašeg vladaoca Urana nad Algolom upozorava na probleme sa finansijama, dokumentima, saradnicima. Oprez prilikom rukovanja električnim uređajima. Trzavice sa dugogodišnjim ili bračnim partnerom. Reumatske tegobe.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija vašeg vladaoca Neptuna, planeta mašte i iluzija, donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim ili poslom u vezi sa naukom, farmacijom, medicinom. Voljena osoba vam priprema prijatno iznenađenje. Oprez u saobraćaju.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?