
BEŠAMEL SOS: Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Ide uz mnoga jela, meso, ribu. Nazivaju ga još i belim sosom i glavni je sastojak za pravljenje drugih soseva.
16. 05. 2025. u 08:30

SPREMIĆETE GA ZA SAMO 15 MINUTA: Najkremastiji spanać ikada, savršen uz meso, ili pečena jaja
AKO volite kremaste i nežne ukuse, ovaj spanać sa mlekom biće vaš novi favorit!
16. 05. 2025. u 07:00

DOMAĆI LIKER OD ZOVE: Idealan je za posebne trenutke, osvojiće vas svojom cvetnom notom i laganom slatkoćom
Pravi se jednostavno od svežih cvetova zove i idealan je za uživanje u sitnim gutljajima ili kao dodatak koktelima i desertima.
15. 05. 2025. u 19:00

PREDJELO KOME NIKO NEĆE ODOLETI: Urme u slaninici, savršena kombinacija
URME u slaninici su savršena slatko-slana kombinacija koja se mora naći na vašoj trpezi.
14. 05. 2025. u 19:00

KAKO GRCI PRAVE PEKARSKI KROMPIR? Spremite ga ovako i biće ukusniji od mesa
NAČIN na koji Grci prave pekarski krompir učiniće ga još ukusnijim i primamljivijim za jelo, a odlično će se uz svako meso.
02. 05. 2025. u 11:00

ZDRAV I UKUSAN NAPITAK: Mača late za savršeno jutro
Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.
02. 05. 2025. u 07:00

JEDNI KAŽU JEDNO, DRUGI DRUGO, A ZNATE LI VI: Da li je dobro peći na maslinovom ulju?
Jedna od većih zabluda u kulinarstvu je ta da ne bi trebalo pržiti, kuvati ili peći na maslinovom ulju, već da je ispravno koristiti ga samo hladno.
30. 04. 2025. u 07:00

DOMAĆI KOLAGEN: Priprema je jednostavna, a i vrlo je ukusan
Prirodni kolagen iz domaće supe pomaže kod osteoporoze, podmlađuje kožu i štedi novac. Pogledajte recept koji je postao viralan.
29. 04. 2025. u 11:00

NAMAZ OD AVOKADA: Slastan i zdrav prilog, bilo za doručak, užinu, ili večeru
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
28. 04. 2025. u 15:00

RECEPT ZA HLEB KOJI USPEVA SVIMA: Prvo se kuva, pa se peče, mekan kao duša
Ovaj hleb se priprema tako što se prvo kratko kuva, pa se tek onda peče i zato ima posebnu draž, obavezno ga isprobajte.
28. 04. 2025. u 07:00

TRI NAJLEPŠA RECEPTA ZA SLASNE DOMAĆE KNEDLE: Jedne su neprolazni klasik, a druge – neobično kremasto zadovoljstvo
Ovi slasni zalogaji neodoljivo mirišu na detinjstvo i bakinu kuhinju, a prave se od jednostavnih sastojaka koje svako ima kod kuće. Njihova priprema može biti pravi užitak, a svaki zalogaj donosi savršen balans mekog testa i sočnog fila.
26. 04. 2025. u 14:30

KAKO DA NAPRAVITE MED OD MASLAČKA: Recept za pripremu je veoma jednostavan
Med ima antioksidativna, antibakterijska i antiinflamatorna svojstva.
26. 04. 2025. u 13:00

MAFINI SA KREMOM OD LIMUNA I MALINAMA: Magična kombinacija ukusa
Mafini sa kremom od limuna i malinama su poslastica koju ćete da pravite celog leta.
25. 04. 2025. u 16:00

RECEPT ZA NAJLEPŠI BEZALKOHOLNI KOKTEL: Morate ga probati, ukusan je, osvežavajuć i miluje nepce
Bezalkoholni kokteli postali su omiljen izbor za sve koji žele uživati u prefinjenim aromama bez opterećenja alkoholom.
25. 04. 2025. u 14:30

RECEPT ZA KOMPLET LEPINJU: Kako da sami napravite najbolji doručak na svetu
Specijalitet zapadne Srbije, komplet lepinja, našla se nedavno na prvom mestu liste najboljih jela poznatog međunarodnog kulinarskog magazina.
25. 04. 2025. u 07:00

HAŠURE: Turski specijalitet u kojem je spojeno nespoljivo, prema legendi je najstariji desert na svetu
Turski specijalitet nastao posle potopa Zemlje, u sočnom spoju različitih ukusa.
23. 04. 2025. u 08:00

HRSKAVA JAJA SA SLANINICOM: Idealan način da ih iskoristite posle Uskrsa
ZA ova punjena jaja treba samo malo više truda koji se apsolutno isplati.
23. 04. 2025. u 07:00

KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 08:30

MIMOZA TORTA: Još lepša od salate, kremasta je, puna fila, oduševiće vas na prvi zalogaj (VIDEO)
Kremasta Mimoza slana torta pravo je osveženje za prazničnu svečanu trpezu. Njen lagan i penast fil topi se u ustima, dok se blagi ukusi savršeno stapaju u harmoničnu celinu.
21. 04. 2025. u 11:30

SOJA SOS: Gotov za tili čas, a super ide uz pirinač, meso i mnoga druga jela
Posan i slasan, daće šmek svakom jelu.
20. 04. 2025. u 13:00

KOLIKO DUGO RUSKA SALATA SME DA STOJI U FRIŽIDERU: Saveti kako što duže da uživate u ukusu omiljene salate
Čuvena ruska salata, popularno jelo na trpezama naročito sada tokom prazničnih dana, može biti pravi izazov kada je u pitanju skladištenje. Da biste uživali u njenom ukusu, a pritom i sačuvali je u sigurnim uslovima, važno je pridržavati se nekoliko pravila.
20. 04. 2025. u 10:00

ROLAT OD JAJA I ŠUNKE: Savršeno predjelo za prazničnu trpezu
Recept za najjednostavniji slani rolat, osim što je ukusan i dekorativnog je izgleda.
20. 04. 2025. u 08:30

SOK OD KOPRIVE: Recept za osvežavajući napitak pun vitamina
Domaći sokovi su uvek preporuka za podizanje imuniteta, a sok od koprive umnogome tome može pomoći. Recept za sok od koprive je onaj koji će vam uvek biti pri ruci i kojim ćete obradovati ukućane.
18. 04. 2025. u 14:30

PREDLOG JELOVNIKA ZA VELIKI PETAK: Od predjela do dezerta, jela u kojima će uživati svi ukućani
Neka jela su takva da jednostavno nismo spremni nikad da ih se odreknemo i u njima se uživa svim čulima. Veliki petak je dan kada se često svi okupe na porodičnom ručku, a evo šta je to što možete da spremite tako da cela porodica uživa svim čulima.
17. 04. 2025. u 19:17