
OVAKVU PICU NISTE PROBALI: Najukusnija karbonara
KARBONARA pica se pravi brzinski i možete da je prilagođavate svom ukusu.
07. 02. 2025. u 11:00

KADA JEDNOM SPREMITE OVU PASTU, UVEK ĆETE JE PRAVITI: Popularni turski recept osvaja, a za pripremu je potrebno nekoliko minuta
VIRALNA turska pasta sa najboljim sosom je jelo koje ćete stalno da pravite.
07. 02. 2025. u 09:00

LAKO SE PRAVI I VEOMA JE UKUSNA: Lažna pica od krompira, sa kačkavaljem i paradajzom (VIDEO)
Krompir sa kačkavaljem i paradajzom je kao lažna pica, lako i brzo se pravi i vrlo je ukusan obrok.
31. 01. 2025. u 07:00

POHOVANI KISELI KRASTAVČIĆI: Pikantna zakuska koju možete brzinski da napravite
Savršen recept kada vam dođu iznenadni gosti.
27. 01. 2025. u 15:00Novosti online

PUNJENE PEČURKE: Lagano predjelo sa bogatim ukusom
Sveti Sava je slava koja okuplja porodicu i prijatelje u toploj i svečanoj atmosferi.
27. 01. 2025. u 11:00Novosti online

JAPANSKE PALAČINKE: Bolje nego obične, savršene su za doručak ili večeru (VIDEO)
Kako bi vam japanske palačinke ispale vazdušaste i mekane bitno je da belanca umutite u šne, a neophodno je da koristite višenamensko ili brašno za kolače. Za japanske palačinke je potrebno svega par sastojaka i malo vremena, a najbitnije je da smesu umutite kako treba.
26. 01. 2025. u 07:00Novosti online

LAZANJE SA PALAČINKAMA: Spoj dva omiljena jela koji se priprema brzo i lako
Brza priprema i ukus koji obuzima.
24. 01. 2025. u 13:00Novosti online

NAPRAVITE SAMI TABLETE ZA MAŠINU ZA SUDOVE: Jeftine i efikasne, a peru kao kupovne
Lako i brzo možete sami da napravite kockice za mašinsko pranje sudova.
23. 01. 2025. u 15:00Novosti online

ŠPANSKI OMLET: Neodoljivo jelo koje morate probati
Ako volite da isprobate, naš predlog za doručak je španski omlet. Pravi se od tri jeftina sastojka, bez mnogo muke, a zasitiće vas.
22. 01. 2025. u 07:30Novosti online

POHOVANI KAČKAVALJ: Pomoću ovog trika će svaki put ispasti savršeno
Recept za pohovani kačkavalj je vrlo jednostavan, ali ipak postoji jedan trik pomoću kog će biti isti kao iz restorana. Naime, tajna je u tome da kačkavalj stavite u zamrzivač sat vremena pre pripreme.
21. 01. 2025. u 15:00Novosti online

KIKIRIKI PUTER: Recept koji je bolji, zdraviji i jeftiniji od kupovnog
Sladak, orašast, kremast i hrskav, recept za puter od kikirikija sigurno će postati vaš novi omiljeni namaz. Sve što vam je potrebno je procesor za hranu i tri jednostavna sastojka.
21. 01. 2025. u 11:00Novosti online

KAKO SE PRAVILNO GASI SLAVSKA SVEĆA: Običaji se razlikuju od mesta do mesta, ali samo je jedan način ispravan
Slavska sveća je jedan od glavnih simbola slave, a evo kako pravilno da je ugasite nakon što proslavite krsnu slavu.
20. 01. 2025. u 13:00Novosti online

DOMAĆI LIKER OD NARA: Pravi se od samo tri sastojka, po tradicionalnom italijanskom receptu
Pravljenju likera od nara posebna pažnja se poklanja u Italiji gde ovo piće ima gotovo svaka kuća.
20. 01. 2025. u 12:00Novosti online

DA LI SVINJSKA MAST IMA ROK TRAJANJA? Evo kako da znate da li se pokvarila
Kao i kod većine masnoća koja se koriste u kulinarstvu i mast može da se pokvari i užegne. Iako svinjska mast sigurno može da se drži na sobnoj temperaturi, u ostavi ili na nekom tamnom mestu, mogućnost da se pokvari se znatno povećava kada se temperatura ne održava konstantnom. Ukoliko je čuvate van rashladnog uređaja može da vam traje od četiri do šest meseci, a rok trajanja se produžava ukoliko je skladištite u frižideru, na čak godinu dana.
20. 01. 2025. u 09:00Novosti online

SLANE KUGLICE SA ČVARCIMA: Savršeno predjelo za slavsku trpezu
Napravite za slavu ove kuglice sa čvarcima koje se tope u ustima.
19. 01. 2025. u 07:00Novosti online

KAKO NAJBRŽE SKUVATI SLAVSKO ŽITO: Donosimo vam trik uz koji će svako zrno biti raskuvano i rastresito
Postoji trik kojim možete ubrzati kuvanje slavskog žita i tako skratiti vreme pripreme. Sve što je potrebno da uradite je da dan ranije potopite pšenicu u vodi i tako ostavite dok ne krenete da je kuvate sutradan. Na taj način će zrna omekšati i ona će se mnogo brže skuvati.
18. 01. 2025. u 13:00Novosti online

DANAS JE STROGI POST: Predlog jelovnika za Krstovdan
Jedan od praznika koji Srbi najviše poštuju je Krstovdan. Tog dana obavezan je strogi post.
17. 01. 2025. u 11:00 >> 08:43Novosti online

DA ODUŠEVITE GOSTE ZA SVEČANOM TRPEZOM: Ove godine napravite najbolji slavski kolač uz jednostavne savete
Kao i svake godine domaćice se trude da naprave što bolje slavske kolače, a pravljenje savršenog kolača može da bude izazov. Sve domaćice se pitaju kako da pronađu prave mere za kolač, kako da ukrasi budu beli i ono najvažnije kako da slavski kolač ne popuca?
18. 01. 2025. u 07:00Novosti online

BOGOJAVLJENSKE PIHTIJE: Spremaju se na poseban način po tradicionalnom receptu
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici 19. januara obeležavaju Bogojavljenje, praznik koji sa sobom nosi određene običaje i verovanja. Jedno od verovanja koja se vezuje za Bogojavljenje jeste da se jedu pihtije. Prema tradiciji, pihtije se pripremaju na Krstovdan, kada se obavezno posti, a jedu se na Bogojavljenje u čast krštenja Isusa Hrista.
17. 01. 2025. u 16:00Novosti online

DA PRSTE POLIŽETE: Dobro pripremljen marinara ili paradajz sos je prvi preduslov da vam svako jelo uspe (VIDEO)
Recept za marinara sos dolazi iz Italije, tačnije iz Napulja. Ovo je u principu paradajz sos i koristi se za mnoga jela. Italijanima je vrlo bitno da se pripremi kako treba, a da biste to postigli bitno je da koristite kvalitetan pelat i da ga dugo krčkate.
16. 01. 2025. u 13:00Novosti online

DUBAI MAFINI: Mekani zalogajčići lepši i od čokolade
Ako vam se dopada viralna Dubai čokolada, mafini inspirisani ovom neodoljivom poslasticom s pistaćima su nešto nezaobilazno ove godine.
15. 01. 2025. u 13:00Novosti online

LAZANJE BOLONJEZE: Lak i jednostavan recept za omiljeni italijanski specijalitet
Odvojte malo vremena i oduševite porodicu ovim fantastičnim jelom.
15. 01. 2025. u 11:00Novosti online

POMFRIT KAO IZ RESTORANA: Evo šta treba da uradite pre prženja
Otkrivamo vam kako da napravite najbolji i najhrskaviji domaći pomfrit!
14. 01. 2025. u 11:00Novosti online

RECEPT ZA KUVANU RAKIJU: Topla šljivovica za hladne dane
Kuvana rakija je recept koji se praktikuje odavno na našim prostorima, naročito tokom praznika. Pravi se po jednostavnu receptu, brzo i lako!
13. 01. 2025. u 20:41Novosti online