„OSSO buco“ znači „rupa od kosti“. Ovo je recept koji se bazira na srži iz kosti koja čini ovo italijansko jelo od dinstanih telećih kolenica jednim od najpoznatijih gurmanluka na svetu.
Povezane vesti
ŠPAGETE SA GRILOVANIM TIKVICAMA: Jednostavno i lagano jelo u kome će uživati svi ukućani
Nikad brža priprema hranljivog i ukusnog ručka koji se obožava.
21. 07. 2024. u 09:00
GRILOVANO POVRĆE NA MASLACU: Super brz ručak očas posla
Lagana varijanta za brz i zdrav ručak.
14. 07. 2024. u 10:00
SPREMITE SKUŠU NA DRUGAČIJI NAČIN: Odličan predlog za posni ručak
POČEO je Petrovdanski post, pa je idealno vreme da isprobate recepte za ribu.
02. 07. 2024. u 10:00
SAVRŠENO LETNJE JELO: Musaka od povrća i sira, izgleda fantastično, a i ukus će vas raspametiti
Ukoliko nemate ideju za današnji ručak, ovo je idealan recept koji će oduševiti celu porodicu.
30. 06. 2024. u 07:00
ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Ne treba vam roštilj, prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
KADA se pomene roštilj, većina ljudi pomisli na - ćevape.
28. 06. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
SLATKO OD KAJSIJA: Ukus letnje poslastice koji vraća u detinjstvo
Da bi kajsije zadržale lepu, svetlu boju, nemojte kuvati više od kilogram voća odjednom.
27. 07. 2024. u 09:00
SLANE GALETE: Savršene su za doručak, užinu ili večeru, a napravićete ih za tili čas
Bakin kolač ili galete, poslastica je koja nas uvek vraća u detinjstvo. Mame i bake su ga uglavnom spremale u slatkoj verziji, pa smo ih mazali raznim namazima, uglanom kremom ili džemom.Međutim, u poslednje vreme sve su popularnije i slane galate, koje su takođe ukusne.
27. 07. 2024. u 08:00
KOLAČ BELA BAJKA: Slatko zadovoljstvo od samo tri sastojka
Idealan brzinski kolač za koji je potrebno samo tri sastojka. Brzo se priprema, a još brže jede. Odličan je izbor za goste, dok će vas miris kolača oduševiti.
27. 07. 2024. u 07:00
VOĆNA SALATA OD BRESKVI, MALINA I MASKARPONEA: Lagana je, osvežavajuća, a ukusna
Voćnu salatu možete da napravite od bilo koje vrste voća. Ali, s obzirom na to da je leti neograničen izbor, najčešći su nam odabir baš u toplim danima.
27. 07. 2024. u 07:00
RECEPT ZA DOMAĆI BAGET: Mekan i mirisan, lepši je od onog iz pekare
Francuski baget je poslednjih godina postao veoma popularan i kod nas. Reč je o duguljastoj vekni hleba, koji se u osnovi ne razlikuje puno od klasičnog hleba. Jedino što je potrebno da sačekate da se kvasac dobro aktivira, ali kada ga budete probali shvatićete da se čekanje isplatilo.
26. 07. 2024. u 18:00
Komentari (0)