UEFA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Meč Crna gora - Srbija sudi jedan od najboljih evropskih arbitara

Novosti online

24. 03. 2023. u 16:36

UEFA je odredila ko će biti glavni arbitar na meču kvalifikacije za EURO 2024. u kom će koplja ukrstiti nacionalna selekcija Srbije i Crne gore. Očekuje se da će ovaj meč sa sobom nositi mnogo strasti, pa evropska kuća fudbala nije želela ništa da rizikuje, te je ovaj težak zadatak dodeli jednom od najboljih sudija Evrope.

УЕФА НИШТА НЕ ПРЕПУШТА СЛУЧАЈУ: Меч Црна гора - Србија суди један од најбољих европских арбитара

FOTO: Tanjug/AP

Francuz Klermon Turpan biće glavni sudija na meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. između Crne Gore i Srbija, koji će biti odigran u ponedeljak u Podgorici, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Turpan spada u red najboljih evropskih arbitara, a na prethodnom Svetskom prvenstvu u Kataru sudio je tri utakmice. Francuz je prošle godine sudio finale Lige šampiona između Reala i Liverpula (1:0).

Turpanu će na meču u Podgorici pomagati sunarodnici Nikola Dano i Benžamin Paž, dok će četvrti arbitar da bude Rudi Buke.

UEFA je za posmatrača suđenja odredila Majkla Tomasa Rosa iz Severne Irske, a delegat će biti Englez Mark Blekburn.

Utakmica između Crne Gore i Srbije biće odigrana u ponedeljak od 20.45 časova u Podgorici. Crna Gora će prethodno večeras igrati u Razgradu sa Bugarskom, dok će Srbija dočekati Litvaniju u Beogradu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)