"AZURI" U MISIJI ODBRANE KRUNE: Utakmicom sa Albanijom, aktuelni prvaci započinju EP

Novosti online

15. 06. 2024. u 10:40

ŠAMPION kreće po odbranu krune. Utakmicom sa Albanijom (večeras, 21.00) na "Signal Iduna parku", stadionu Borusije Dortmund, aktuelni evropski prvak Italija, otvara kontinentalnu smotru u Nemačkoj. Pohod "azura" na dostignuće Španije, jedine selekcije koja je dva puta uzastopno podizala pehar Henrija Delonea, iz ove vizure više liči na nemoguću misiju nego nastup "furije" na EP 2012.

АЗУРИ У МИСИЈИ ОДБРАНЕ КРУНЕ: Утакмицом са Албанијом, актуелни прваци започињу ЕП

FOTO: EPA

Tim koji je Lučano Spaleti okupio, na papiru deluje možda i najslabije od svih u 21. veku, ali grdno će se prevariti onaj ko potceni namazane Italijane.

Bez telefona, slušalica...

ZATEGAO je Lučano Spaleti Italijane kao strune, uveo im striktna pravila na EP. "Azuri" neće smeti da koriste telefone tokom timskih ručkova i večera, kao ni prilikom masaža a isto važi i za slušalice. Igranje konzola za igrice nije dozvoljeno po sobama igrača, već samo u jednoj prostoriji namenjenoj razonodi.

- Prednost je to što smo došli kao branioci titule. Ali moramo odmah da shvatimo da je neophodno da se ponašamo kao šampioni. Italija je izabrala nas da predstavljamo našu naciju, ali ćemo tek na utakmicama videti da li smo na visini zadatka. Treba da pokažemo od čega smo napravljeni, da pokažemo šta imamo unutra - poručio je Spaleti u najavi utakmice sa Albanijom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Četiri međusobna susreta ova dva tima, završena su pobedom Italije uz gol razliku 7:1, međutim, selektor Albanije Silvinjo ne pomišlja da izađe sa belom zastavom.

- Naše pripreme su bile temeljne i raspoloženje tima je visoko. Poštujemo svoje protivnike, ali se nikoga ne plašimo. Forma Armanda Broje nam daje prednost u napadu, a naša odbrana je pokazala veliku otpornost. Fokus će biti na održavanju naše strukture i što boljem izvođenju kontranapada. Igrači su spremni da daju sve od sebe na evropskoj sceni - ističe Silvinjo.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama