DONARUMA IDE U PREMIJER LIGU! Mančester siti dobija strašno pojačanje

Novosti online

22. 07. 2024. u 14:43

Kako stoje stvari Mančester siti teško može da ubedi Brazilca Edersona da ostane, sjajni golman bi mogao da uzme baš ogroman novac na Istoku gde bi postao najplaćeniji golman na svetu.

ДОНАРУМА ИДЕ У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ! Манчестер сити добија страшно појачање

Foto: AP

Čuvar mreže engleskog prvaka odbija da potpiše novi ugovor i platu od oko 15 miliona evra po sezoni. Sa druge strane, Al Itihad i Al Nasr ne žele da plate obeštećenje od 50-tak miliona evra koliko traže "Građani".

Navodno nemaju ništa protiv da Ederson ode jer ne žele nezadovoljnog igrača u timu, no, sa druge strane, neće ga pustiti bez navedenih uslova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ako nekadašnji golman Benfike (u Engleskoj je već sedam godina) ipak završi u Saudi Arabiji, šta je rešenje za Siti?

Od golmana tu su Ortega i Skot Karson, ali oni su samo rezerve.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Jedna od varijanti je Paterson golman Sanderlenda, u tom slučaju jasno da bi Nemac Ortega počeo kao prvi golman.

Druga opcija koju su danas lansirali mediji u Engleskoj je, verovali ili ne, je Đanluiđi Donaruma. Golman PSŽ je jedan od najboljih na svetu, sigurno da bi želeo da se preseli kod Gvardiole ali ima ugovor do 2026. tako da klub nije pod pritiskom.

Inače, PSŽ je doveo golmana koji bi trebalo da predstalja konkurenciju (Navasu i Riku su istekli ugovori). U pitanju je doskorašnji golman Krasnodara, Matvej Safonov. On ima 25 godina, plaćen je oko 20 miliona i potpisao je ugovor na pet godina. Navodno, nije doveden da sedi na klupi, obećano mu je da će dobiti šansu što je iznerviralo Donarumu.

Jasno, ovo bi mogao da bude svetski rekord, a i ako budu ponuđene tri cifre, problem ostaje isti, odnos Emirata i Katara koji ima više veze sa geopolitikom nego sportom čini ovaj transfer teškim.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRINC DŽORDŽ DANAS SLAVI 11. ROĐENDAN: Kejt Midlton objavila novu fotografiju (FOTO)