REKONSTRUKCIJA TIMA ZA EVROLIGU: Dva košarkaša zvanično napustila Partizan

Novosti online

01. 07. 2022. u 21:00

JEDNOGODIŠNjIM ugovorom između KK Partizana i Evrolige potvrđeno je da će crno-beli u sezoni 2022/2023. igrati u najvišem rangu evropskog takmičenja. Crno-beli su već krenuli u rekonstrukciju tima. Nakon što su doveli Danila Anđušića, sada su i dva košarkaša napustila tabor parnog valjka.

РЕКОНСТРУКЦИЈА ТИМА ЗА ЕВРОЛИГУ: Два кошаркаша званично напустила Партизан

FOTO: ABA liga

Reč je o Nemanji Dangubiću i Dalasu Muru, kojima su istekli ugovori, a vicešampion Jadrana ne želi da produži saradnju sa njima. Klub se putem društvenih mreža zahvalio košarkašima na saradnji i poželeo im je sreću u nastavku karijera.


Dangubić je u Partizanu proveo dve godine, a u prethodnoj sezoni kod dirigentskom palicom Željka Obradovića je beležio 3,1 poen prosečno po utamici u Evrokupi i 3 poena u ABA ligi.
 


Mur je u drugom po snazi evropskom takmičenju beležio 6,2 poena, dok je u regionalnoj ligi bio uspešniji sa prosekom od 8,6.


Podsetimo, Partizan se vratio u Evroligu nakon osam godina pauze.

BONUS VIDEO: Partizanovih 68 poena u prvom poluvremenu


 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima