"OBERUČKE ĆU UZETI DA MI TO BUDE VODILJA!" Evo šta Damir Mikec poručuje pred svoje treće olimpijsko finale

Novosti online

27. 07. 2024. u 18:18

Prvog "radnog dana" na Olimpijskim igrama u Parizu Damir Mikec, srpski strelac, ne samo da je zablistao, već sa posebnom radošću iščekuje onaj drugi - jer u nedelju nastupa u velikom finalu puanja vazdušnim pištoljem.

ОБЕРУЧКЕ ЋУ УЗЕТИ ДА МИ ТО БУДЕ ВОДИЉА! Ево шта Дамир Микец поручује пред своје треће олимпијско финале

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Podsetimo, Mikec je bio najbolji u kvalifikacijama, pa je potom za RTS ovako prokomentarisao učinjeno, ali i ono što sledi:

- Veoma sam zadovoljan kako su kvalifikacije prošle. Sutra je novi dan, moje treće finale na Olimpijskim igrama... Napravićemo taktiku za sutra, da iskoristimo sve ono što je danas valjalo, a da ono što nije valjalo popravimo, da to bude onako kako želimo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Obavljen je samo jedan deo posla...

- Radili smo za ovo, trudili se... Nastupati na Olimpijskim igrama je veoma teško, izazovno i zahtevno, i veoma mi je drago, ponosan sam na moj tim, na trenera, psihologa, što smo pregurali prvi deo. Ali, kao što ste i sami rekli, ovo je pola posla odrađeno. Sutra nas čeka druga polovina. Svi finalisti su jaki, ali, eto, imam i ja iskustva. Ovaj kvalifikacioni meč ću oberučke uzeti da mi bude vodilja za finale - istakao je Mikec za Radio-televiziju Srbije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kada je finale discipline u kojoj puca Damir Mikec?

Olimpijsko finale discipline vazdušni pištolj - deset metara je u nedelju, 28. jula, od 9.30, a učestvuju osmorica najboljih

---

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama