KAJAKAŠIMA U PARIZU PRIDRUŽUJU SE DUNJA I MARKO: Prijem za bačkopalanačke sportiste pred put u Francusku u subotu

Lj.P.

01. 08. 2024. u 11:52

SRPSKIM sportistima, učesnicima Olimpijskih igara u Francuskoj, pridružiće se bačkopalanački kajakaši Dunja Stanojev i Marko Dragosavljević. Njih dvoje u subotu putuju u Pariz, gde će kao deo reprezentacije Srbije učestvovati u trkama četvoroseda i dvoseda na 500 metara.

КАЈАКАШИМА У ПАРИЗУ ПРИДРУЖУЈУ СЕ ДУЊА И МАРКО: Пријем за бачкопаланачке спортисте пред пут у Француску у суботу

FOTO. opština Bačka Palanka

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tim povodom, predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica je organizovao prijem za Dunju i Marka, ali i za juniore i mlađe seniore Dinu Bacelj, Strahinju Dragosavljevića i Veljka Vješticu, osvajače medalja na Svetskom prvenstvu za juniore i mlađe seniore u Plovdivu i Evropskom prvenstvu u Bratislavi, kao i predsednika Kajak kanu kluba „Tarket” Zorana Gašića i trenera bačkopalanačkih kajakaša Simu Boltića.

FOTO. opština Bačka Palanka

Vještica je u Bratislavi osvojio zlatnu medalju u dvosedu na 500 metara, uz postavljanje svetskog juniorskog rekorda i bronzanu medalju u jednosedu. Zajedno sa Strahinjom Dragosavljevićem na Svetskom prvenstvu u Plovdivu osvojio je srebro na 500 metara u dvosedu. Dina Bacelj je zajedno sa Strahinjom Dragosavljevićem u Plovdivu osvojila bronzanu medalju u miks dvosedu na 500 metara. Pored medalja osvojenih u dublu sa Vješticom i Dinom Bacelj, Strahinja Dragosavljević je u Plovdivu osvojio i zlatnu medalju u jednosedu na 200 metara. Šušnica je Dunji Stanojev i Marku Dragosavljeviću poželeo da se na Olimpijskim igrama ovenčaju jednom od medalja i zahvalio se Dini Bacelj, Strahinji Dragosavljeviću i Veljku Vještici na osvajanju medalja na svetskom i evropskom prvenstvu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Hvala vam. Vi ste najizvrsniji promoteri Bačke Palanke i Srbije u međunarodnoj javnosti. Želim vam da nastavite da nižete uspehe i osvajate medalje i u budućnosti. Mi kao lokalna samouprava i svi građani opštine Bačka Palanka bićemo uz vas – rekao je Šušnica i istakao da je Bačka Palanka poznata po izvrsnim kajakašima i kajakašicama, i naglasio da opština ulaže značajna sredstva u unapređenje i razvoj sporta.

FOTO. opština Bačka Palanka

Zahvaljujući sportistima, Šušnica je rekao da su u Bačkoj Palanci završene tri ranije započete i izgrađene dve potpuno nove sportske hale.

 - U potpunosti smo rekonstruisali sportske terene u bloku "Partizan". Investirali smo u održavanje sportskih terena na Tikvari. Finansirali smo nabavku ergometra sa spirometrom, a finansijski podržavamo sportske organizacije i klubove. Ulažući u sportske organizacije i razvoj sportske infrastrukture mi obezbeđujemo uslove za razvoj vrhunskog ali i školskog i rekreativnog sporta – rekao je Šušnica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!