ODBROJAVANJE - JOŠ 15 DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA: U senci Ajfela

Vreli pogled topi asfalt.

ОДБРОЈАВАЊЕ - ЈОШ 15 ДАНА ДО ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: У сенци Ајфела

Foto: Goran Čvorović

Egzotična turistkinja išetala se na središnji deo mosta koji spaja Ajfelovu kulu s Trgom Trokadero, napućila usne i, ne hajući za saobraćaj, pogledom strelja objektiv, utiskujući tako večnu uspomenu na boravak u Parizu. U ruci joj veliki buket crvenih srdaca koja će, trenutak kasnije, pustiti da odlepršaju u etar.

Poput nje, mnogi se ovih dana postrojavaju uz onu belu liniju koja deli kolovoz na dvoje, tražeći tačnu osu u kojoj se Ajfelova kula, na fotografiji, može poneti kao na dlanu. Ili, staviti na glavu kao unikatni špicasti šešir, u zaštitu od svih belosvetskih zala.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Automobilisti se provlače kako znaju i umeju. Autobus pun turista koči nasred kolovoza. Vreme je za selfije i foto-paradu. Doći u Pariz pred Olimpijadu, a i inače, a ne posetiti Ajfelovu kulu, ili se bar slikati pored nje, to je kao otići u poslastičarnicu i ne pojesti kolač.

U varljivom hladu koji pruža kamena ograda na mostu, Senegalac, na belom čaršavu, poređao sitne kopije Ajfelove tvorevine, da se, na polasku kući, prikače na ključ koji kasnije sva vrata otvara.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Malo dalje, sumnjiva bratija mulja lopticu ispod kutija šibice. Da i oni, u ovoj lepoti, nešto zarade. Biće, izvesno, tu i za vreme Olimpijade.

Foto: Goran Čvorović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)