ŽESTOKE SVAĐE, KLETVE I PREREZAN VRAT: Srpskom Crnjom kolaju razne priče, posle vesti da je zbog ubistva baba Ćojke (74) uhapšena komšinica

B. G.

15. 06. 2024. u 16:02

STOJANKU Tanasković (74), baba Ćojku - kako su u Srpskoj Crnji svi znali i oslovljavali ubila je 30. aprila komšinica K .D. (69).

ЖЕСТОКЕ СВАЂЕ, КЛЕТВЕ И ПРЕРЕЗАН ВРАТ: Српском Црњом колају разне приче, после вести да је због убиства баба Ћојке (74) ухапшена комшиница

B, G,

Telo starice u njenoj kući, u Partizanskoj ulici u Srpskoj Crnji, pronašla je i slučaj prijavila policiji, Mira, komšinica i njena prijateljica. Policija je odmah započela istragu misterioznog ubistva. Mesec i po kasnije zločinac je otkriven i uhapšena K .D. (69), koja se sa porodicom iz Ruskog Sela, doselila nedavno u kuću pored.

- Ćojka je bila čudna žena, sa mnogima je bila u konfliktu, mnogo je volela da priča, zaustavljala ljude na ulici, često komšije iz svoje ulice prijavljivala zbog kojekakvih stvari, mada u principu, svi su je kao takvu znali i nisu joj to previše uzimali za zlo - kaže sredovečni meštanin Srpske Crnje. - Čuo sam da je baba Ćojka usmrćena udarcima tupim predmetom, tj. motkom, po glavi, a onda je ta motka bačena u septičku jamu u dvorištu.

Zrenjaninska policija koja je u petak 14. juna uhapsila šezdesetdevetogodišnju K. D. iz Srpske Crnje, zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistva svoje komšinice, nije saopštila detalje, na koji način je ubistvo izvršeno i zbog čega.

- Selom kolaju razne priče, neki kažu da joj je nakon žestoke svađe i bačene kletve, prerazan vrat i da je komšinica telo baba Ćojke pronašla iza fotelje u dnevnoj sobi, e sad sve je moguće, znam da se nije dobro živela sa komšijama, a naročito sa tom romskom porodicom, koja se u kuću pored njene, relativno skoro doselila - kaže starija žena iz Partizanske ulice u Srpskoj Crnji, ističući da je čula kako su prethodni stanari u kući do njene, takođe zato što ih je proklela, pobegli i odselili se.

PREKO DVORIŠTA UŠLA U KUĆU

Ulazna kapija pokojne starice u Partizanskoj ulici bila je zaključana, komšinica koja je pronašla telo imala je ključ i ona je navodno, kako se priča, njime otključala ulazna vrata. Sve navodi da je osumnjičena žena - ubica, preko dvorišta ušla u kuću pokojne baba Ćojke.

Nakon hapšenja u petak u ranim popodnevnim satima, K.D. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

U Srpskoj Crnji, muk i neverica, niko sa sigurnošću ne zna detalje ubistva, a razlog je kako su mnogi čuli, svađa i bacanje kletve.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama