"JOVANOVIĆ I ĐILAS OBMANJUJU NAROD" Nižu se reakcije na ispade opozicije - Uopšte ih ne zanimaju litijum i rudarenje, već rušenje Vučića

Novosti online

05. 08. 2024. u 08:45 >> 10:49

MILOŠA Jovanovića i njegovog šefa Dragana Đilasa uopšte ne zanimaju litijum i rudarenje u Srbiji, već ih zanima rušenje Vučića, kako bi se time zaustavila i srušila Srbija, izjavio je Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ЈОВАНОВИЋ И ЂИЛАС ОБМАЊУЈУ НАРОД Нижу се реакције на испаде опозиције - Уопште их не занимају литијум и рударење, већ рушење Вучића

Foto: Tanjug

- Ono na čemu rade odnosi se isključivo na moljakanja za političku podršku stranog faktora koji bi ih ponovo putem ulične revolucije i bez političke volje naroda doveo na vlast. I upravo ti strani faktori koji su ih na vlast već jednom instalirali bez izbora, ujedinjuju ih i sada, a sve sa ciljem okupljanja u jednu kolonu korisnih idiota koji patološki mrze Aleksandra Vučića i koji shodno tome predstavljaju idealan kadar za obmanjivanje naroda već poznatim lažima o litijumu i rudarenju. Koliki su to licemeri najbolje govori podatak da su upravo Miloš Jovanović i njegov DSS u Srbiju doveli Rio Tinto i omogućili im sve neophodne dozvole u trenutku dok se Đilas bogatio na muci i nesreći našeg naroda i uz to govorio da je eksploatacija litijuma najveća razvojna šansa za našu zemlju. Sada su mišljenje promenili, jer po isto idu u srbofobne ambasade, ali ćud nisu - dodaje Terzić.

Foto: SNS

- I dalje u sumraku uma maštaju o tome da se vrate one godine kada su kroz pljačkaške privatizacije uništavali sve pred sobom, vređajući nacionalno dostojanstvo srpskog naroda izvinjavajući se svima i svakome za nešto što Srbi nikada nisu uradili, pritom dajući Albancima u Prištini nezavisnost na tacni. U svakom slučaju uz Aleksandra Vučića je pristojna Srbija i naš narod koji želi modernizaciju, dalji razvoj i napredak, a uz Miloša Jovanovića će u narednom periodu biti Brajan Brković, Milovan Brkić kao vodeći ideolog Dragana Đilasa i verovatno poneki hrvatski vijećnik, dok će se Hodžaj i Gervala uključiti putem video-linka i pružiti mu beskompromisnu podršku. Jednom rečju, s kim si takav si. Ako ništa drugo, sada je bar jasno da Miloš Jovanović otvoreno pokazuje svoje drugosrbijansko lice i servilnost prema lažnoj eliti iz "beogradskog kruga", kom očigledno i sam pripada - zaključuje Miloš Terzić.

Reagovala i Đurićeva

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, takođe se oglasila ovim povodom. 

"Pronašao je lažni patriota Jovanović zajedno sa svojim saborcima iz tajkunske opozicije još jednu temu koju vide kao potencijalno pogodnu za rušenje Vučića!

Litijum.

Tu počinje i tu se završava sva njihova lažna briga za ekologiju i zdravu životnu sredinu!

I naravno, scenario je već viđen!

Protesti, ulice, divljanje i haos - oprobali su se u tome već mnogo puta! Uzdaju se u ono što im je jednom davno pošlo za rukom - da dođu do vlasti bez izbora i u podršku podršku istih kao i tada: onih koji lobiraju za nezavisnost lažne države i kojima smeta srpska suverena, nezavisna i slobodarsku politika koju sprovodi Aleksandar Vučić!

U prolog tome o kakvim je folirantima i prvoklasnim licemerima zapravo reč najbolje svedoči činjenica - da su Rio Tinto i litijum u Srbiju stigli upravo u vreme njegovog DSS-a i ostalih lopuža iz redova bivšeg režima.

Ti isti, danas bezuspešno pokušavaju da se ograde od sopstvenih poteza - dali su im sve moguće dozvole, hvalili projekat na sva usta, govorili da je to razvojna šansa za Srbiju, a danas - sve suprotno i sve samo iz jednog razloga: neće biti u prilici da lično, masno profitiraju.

Ne daju oni ni pet para za to šta jedan ovakav projekat ekonomski znači za našu državu, njihovo je da po instrukcijama i za novac o istom govore sve i samo najgore.

Međutim, iako je sve ovo već viđeno, već viđen je i ishod - narodom se ne manipuliše!

A pokušala je tajkunska kamarila to već mnogo puta do sada. Sve bezuspešno i plitko.

Znaju ljudi da se u Srbiji ništa ekološki nebezbedno i štetno neće raditi.

Znaju i da ih vodi čovek koji zajedno sa svojim timom uvek i jedino - sluša volju naroda!

Baš onako kako Miloš Jovanović nikada nije ni pomislio, ni želelo ni znao!

Taj je bio i ostao - prodana duša", navela je Đurićeva u saopštenju.

Foto: SNS

BONUS VIDEO: Šolak i njegova N1 televizija danas će ceo dan slaviti zločinačku operaciju Oluja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAD DALE OPŠTI BLAGOSLOV: Ovako je Miroslav Lazanski pisao o Oluji