SRBIN PRETUKAO SUPRUGU, KIDNAPOVAO JE I ODVEZAO U BUDVU: Nađena sa ranama po glavi i telu

Novosti online

20. 07. 2024. u 14:26

POLICIJA u Budvi uhapsila je državljanina Srbije zbog sumnje da je izvršio otmicu nevenčane supruge, saopštila je danas Uprava policije Crne Gore.

СРБИН ПРЕТУКАО СУПРУГУ, КИДНАПОВАО ЈЕ И ОДВЕЗАО У БУДВУ: Нађена са ранама по глави и телу

Foto: Profimedia/Ilustracija

Kako je navedeno, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Budva obavešteni su od Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol - Europol - Sirene da je jedno lice u Pančevu prijavilo da njena ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevenčanim suprugom, strahuje za svoj život.

Službenici Odeljenja bezbednosti Budva izvršili su pretragu terena u odnosu na detalje iznete u prijavi i locirali vozilo marke BMW, lice Đ.D. (32) iz Republike Srbije i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predelu glave i tela.

Utvrđeno je da je te povrede naneo Đ.D. primenom grubog nasilja dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je oštećenu, protivno njenoj volji, primenom sile i pretnje po njen život i telo, iz Pančeva doveo u Crnu Goru.

Oštećena je upućena na ukazivanje lekarske pomoći, te su od nje i Đ.D. u službenim prostorijama Odeljenja bezbednosti Budva prikupljena obaveštenja.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru se, nakon uvida u spise predmeta, izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog dela otmica.

Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je lišen slobode, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: BUDVA KONSTITUISALA ZAKONODAVNU VLAST: Nikola Jovanović predsednik Skupštine opštine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS U OBRENOVCU: Manijak se skinuo go pa spopadao devojčicu (14) pred ljudima