EXPO 2027 AVION USKORO LETI SVETOM

Novosti online

20. 08. 2024. u 16:40

AIR Serbia će uskoro proširiti svoju flotu novim širokotrupnim avionom Airbus 330-200, specijalno brendiranim za promociju predstojeće Specijalizovane izložbe EXPO 2027 u Beogradu.

ЕXПО 2027 АВИОН УСКОРО ЛЕТИ СВЕТОМ

FOTO: Ekspo

Avion, oslikan prepoznatljivim bojama i logom izložbe, leteće širom sveta, pozivajući globalnu publiku da u svoje kalendare upiše datume od 15. maja do 15. avgusta 2027. godine, kada će Beograd i Srbija biti domaćini najvećeg događaja ikada organizovanog u ovom delu Evrope.

Ovo je prvi put da se ovakva manifestacija održava na prostoru Zapadnog Balkana, a očekuje se da će privući oko 4 miliona posetilaca iz više od 120 zemalja.

EXPO događaji imaju za cilj povezivanje nacija na jednom mestu, pružajući posetiocima nezaboravno "putovanje" kroz paviljone zemalja učesnica, baš kao što nam avioni omogućavaju da budemo povezani bez obzira na to u kom kutku sveta se nalazimo.

- Avion „EXPO 2027“ će svojim letovima širom sveta svakako unaprediti imidž Srbije i podstaći razvoj našeg turizma. Zahvaljujemo se kompaniji Air Serbia na njihovim naporima i posvećenosti da svet upozna sa Specijalizovanom izložbom EXPO 2027 Beograd i da zajedno predstavimo Srbiju kao izvrsnog domaćina - rekao je Dušan Borovčanin, direktor preduzeća EXPO 2027 d.o.o. Beograd.

BONUS VIDEO:

Prozor u EXPO 2027: Bogdanovićeva i Džombeta igrali "iks-oks" sa predsednikom Vučićem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKADA NIJE SLAVIO ROĐENDAN: Život Dragana Nikolića je obeležila velika tragedija koja se desila na taj dan