ŠOK PREOKRET U SLUČAJU GORŠTAKA SA GOLIJE: Iznete nove informacije, ovo menja sve (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

25. 08. 2024. u 18:37

NAKON vesti da je Danijel Dane Bijorac, poznati gorštak sa Golije, tužio svoju suprugu za klevete, lažne optužbe i povredu časti i ugleda, ispostavilo se da to nije tačna informacija.

ШОК ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ ГОРШТАКА СА ГОЛИЈЕ: Изнете нове информације, ово мења све (ФОТО)

Foto: Printskrin/Oko magazin

Član porodice tvrdi da Dane nije tužio Kristinu, jer ga je advokat savetovao da je najbolja opcija da se time ni ne bavi!

Kristina, koja je sa Danetom na planini živela nekoliko godina optužila je na društvenim mrežama i u medijima Daneta i njegovu majku Vesnu da su je zlostavljali i trovali i ispričala ranije da je sa teškom upalom creva završila u bolnici.

Kako je navela "zaradila" je oboljenje creva koje je neizlečivo. U tim optužbama kazala je i da su je terali da se snimaju za medije, kako bi dobijali donacije i novac, koji su trošili samo na sebe.

"Nikada nisu bili venčani, jedina tužba koju je podneo je da se liši starateljstva nad detetom"

Pomenuti član porodice kaže da Dane ipak nije tužio Kristinu, iako dodaje da su tvrdnje koje je Kristina iznela neistinite.

- Advokat ga je savetovao da ne podnosi tužbu, jer je tako nešto samo bacanje para. Nema potrebe da je tuži. Kristina i Dane nikada nisu venčani, živeli su u vanbračnoj zajednici i imaju sina. O sinu brine Dane, a Kristina je otišla za BiH. Tvrdnje koje je ona iznela u medijima su netačne, a fotografije koje je objavila nastale su još 2018. godine kada je bila bolesna i skupljala novac za lečenje. Jedina tužba koju je Dane podneo jeste da se Kristina liši starateljstva nad detetom - tvrdi član porodice.

Foto: Društvene mreže

 

Podsetimo, Kristina je nakon silnih objava na Instagramu ispričala kako je došlo do navodnog nasilja i kako je pobegla za Sarajevo.

- Ja sam se razbolela i neko vreme sam bila kod Danijelove majke u kući. Ipak, oni nisu hteli da odvoje novac za moje lečenje. iako sam ih molila da zovu doktore. Bila sam vezana za krevet u tako lošem stanju, da sam podsećala na mrtvaca. Njegova majka me je svakodnevno provocirala i vređala - rekla je Kristina.

"Nisu mi dali ni da poljubim dete"

Kako navodi, posle mesec dana od kada se razbolela, njena majka je došla po nju iz Sarajeva, kako bi je vratila kući i započela lečenje.

- Kada je moja majka došla, svekrva je zaključala vrata i rekla da nećemo izaći iz kuće dok ne stigne policija. Policija je došla, a onda se nešto sa njima domunđavala u susednoj sobi. Na kraju su nas pustili da krenemo, ali mi nisu dali da povedem dete. Nisu mi dali ni da ga zagrlim ni poljubim - pojašnjava ona.

"Odavno me maltretira, pokušala sam da odem ali me je pretukao"

Dodaje da se odnos sa Danijelom urušio još davnih dana, jer je trpela maltretiranje i nasilje.

- Vređao je i mene i dete. Govorio mi je da sam k**va, dete je nazivao svakakvim uvredama i govorio da bi voleo da je mrtvo. Nikada dinara nije dao za pelene ili hranu, sav novac je trošio na sebe i stoku - priča nam ona.

Kristina tvrdi da je jednom prilikom pokušala da ode za Sarajevo, ali ju je Danijel onda fizički napao.

Danijelova nevenčana supruga tom prilikom nam je rekla da je kontaktirala Centar za socijalni rad u Novom Pazaru, ali da napretka još uvek nema.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČEKA SE UDAR JOŠ JEDNE SILE, NA POMOLU VELIKI RAT? Izrael i Hezbolah kažu da ga ne žele, ali svi su spremni za njega