SRBIN POKRADEN U HRVATSKOJ: Ukraden mu skupoceni sat

Novosti online

22. 07. 2024. u 13:40

JEDNOM Srbinu preselo je letovanje u Malom Lošinju u Hrvatskoj, jer je prvog dana boravka pokraden.

СРБИН ПОКРАДЕН У ХРВАТСКОЈ: Украден му скупоцени сат

Foto: Privatna arhiva

Čovek je bio smešten u hotelu Bellavue u Malom Losinju i već prilikom prvog dana boravka na plaži hotela, ukraden mu je skupoceni sat.

Kada se i prijavio na recepciji hotela, sačekalo ga je osoblje hotela i obasnilo sve u vezi hotela, ujedno su objasnili i da hotel ima svoju plažu i da na njoj isključivo imaju pristup samo gosti i osoblje hotela i da je pristup moguć samo uz upotrebu kartice sa kojom se ujedno ulazi i u sobu.

Odmah sutradan, prvog dana boravka na toj plaži, muškarcu je nestao skupoceni sat limitirane serije. Cim je primetio da mu je sat nestao, čovek je obavestio recepciju i ujedno tražio kontakt sa menadžerom hotela. Svi su ga ubeđivali da će se sat pronaći, da trenutno momak koji prati kamere nije tu, ali da će ujutru sve biti rešeno.

Inspektor je u prisustvu pokradenog muškarca nazvao direktorku hotela, kako bi mu omogućila pristup kamerama i ona je obećala da će to učiniti ujutru iz razloga što čovek koji rad na kamerama nije tu. Pristup kamerama nije ni tokom čitavog sutrašnjeg dana omogućen i na insistiranje oštećenog u policiji, policija je uputila zvaničan zahtev hotelu za pregled kamera, da bi nakon svega toga hotel dao objašnjenje da kamere nisu u funkciji.

Čovek je sutradan, šetajuci pored kamere, utvrdio da kamera koja gleda direktno na plažu radi i to je slikao mobilnim telefonom.

Sve ovo vreme, kako tvrdi, apsolutno ga niko nije kontaktirao, niti mu je dao bilo kakvo objašnjenje, već je on sve vreme boravka sarađivao sa milicijom, koja je u ovom slučaju, prema njegovim rečima, korektno radila svoj posao. Do danas ga, kako kaže, niko iz hotela nije kontaktirao i dao bilo koje objašnjenje.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte