FSS POVLAČI RADIKALAN POTEZ: Žalbe Zvezde i Partizana urodile plodom

Novosti online

21. 09. 2023. u 10:50

Žalbe Crvene zvezde, Partizana i Radničkog iz Niša na predsednika Sudijske komisije FSS Dejana Filipovića izgleda da se urodile plodom.

ФСС ПОВЛАЧИ РАДИКАЛАН ПОТЕЗ: Жалбе Звезде и Партизана уродиле плодом

Foto: N.Iljukić

Kako je preneo Sportski žurnal, promena na čelu komisije FSS izgleda kao gotova stvar, a već se zna Filipovićev naslednik.

Isti izvor navodi da će njega zameniti bivši sudija Dejan Santrač.

On je do zime 2022. godine bio član Sudijske komisije i podržao predsednika Filipovića, ali tada je odlučio da se distancira i podnese ostavku na mesto člana komisije.

Dejana Santrača prethodnih meseci možemo videti i kao stručnog konsultanta za suđenje pri TV Arena sport, a čini se da će uskoro dobiti mnogo odgovorniji zadatak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!