VLAHOVIĆ JE NOVI TIGAR: Italijanski mediji u svom stilu o napadaču Juventusa i selekcije Srbije

N. I.

27. 08. 2024. u 18:51

MALO fali sportskim novinarima u Italiji da u navijačkoj i preterano poetičnoj euforiji daju neočekivani nadimak nekom fudbaleru. Počelo je sa Dejanom Savićevićem, nastavilo se sa asovima sličnog ili manjeg kova, a najnoviji nadimak stigao je upravo iz Torina i "prilepljen" je centarofru Juventusa Dušanu Vlahoviću koji je sa dva gola i odličnom partijom kumovao ubedljivom trijumfu crno-belih, ovom prilikom obučenih u žutu garnituru, na gostovanju protiv Verone (3:0).

ВЛАХОВИЋ ЈЕ НОВИ ТИГАР: Италијански медији у свом стилу о нападачу Јувентуса и селекције Србије

FOTO: Tanjug/AP

"Vlahović je novi Tigar" - glasi jedan od naslova u italijanskoj sportskoj štampi i on bi, valjda, trebalo da opiše slikovito kakva je igra, energija i govor tela centarfora Juventusa i reprezentacije Srbije. Velikan iz Torina ima dve pobede, prvi je posle dva kola Serije A, a navijači ovok kluba skoro da se ne sećaju ovakvog pogleda na tabelu.

- Osvojili smo tri boda, srećan sam zbog tima i navijača. Malo mi je nedostajala sreća protiv Koma, ali golovi su stigli i zadovoljan sam stavom ekipe. Vredno radimo. Sada imamo trenera sa drugačijim stilom. Da ništa ne oduzimamo gospodinu Masimilijanu Alegriju, sa kojim smo osvojili Kup Italije, ali sa Motom se naš stav promenio. Sada moramo da se ujedinimo i radimo još više jer velike stvari počinju iz svlačionice i od jedinstva tima - rekao je za italijanske medije Vlahović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

SRPSKA NARKO-TENISERKA: Sa maloletnikom švercovala 8,5 kilograma marihuane, a sada je na suđenju saznala sudbinu