KAD IGRA ZA SRBIJU, TO NIJE NOVAK ĐOKOVIĆ! Šokantno otkriće direktno iz Noletove lože

Novosti online

25. 07. 2024. u 09:49

Bivši kondicioni trener Novaka Đokovića, Marko Paniki smatra da je srpski as pod velikim pritiskom kad igra za svoju zemlju i da ga to sputava da bude na maksimumu.

КАД ИГРА ЗА СРБИЈУ, ТО НИЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ! Шокантно откриће директно из Нолетове ложе

Foto: Tanjug/AP

- On očekuje previše od sebe. Svi znamo šta je osvojio, ali kada igraš kao ekipa – čak i na manje važnim takmičenjima poput ATP kupa ili Junajted kupa – on je pod velikim pritiskom. Osvojio je Junajted kup sa Srbijom, ali je igrao loše. Pod velikim je pritiskom i na teren izlazi s aogromnom količinom stresa sa kojim se ne nosi baš najbolje. Loše je, primera radi, igrao i u duelima za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama - rekao je Paniki, koji poznaje Novaka kao svoj džep s obzirom koliko je vremena proveo sa njim i koliko je brinuo o njegovom telu.

Tridesetsedmogodišnji teniser ima bronzanu medalju sa Igara 2008. u Pekingu, četiri godine kasnije u meču za treće mesto poražen je od Huana Martina del Potra, dok je 2016. od istog rivala izgubio u prvom kolu. U Tokiju 2021. bolji od Novak u duelu za bronzu bio je Pablo Karenjo Busta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Svaki put kada mora da brani boje reprezentacije oseća ogroman pritisak da mora da osvoji bod i bude taj koji će Srbiju odvesti napred. Oni su vrlo složan narod. Nole je iskusan teniser, ali kada igra u timskim takmičenjima to mu je uvek veliki teret - dodao je Paniki.

Podsećanje radi, Novak Đoković će na Olimpijskim igrama igrati samo u singlu, a žreb je u četvrtak u 11 časova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVO ODUSTAJANJE: Veliki rival Novaka Đokovića ne igra u singlu na Olimpijskim igrama!