BOJAN ZAJIĆ: Bode u jeku sezone renovira tim

Ž. U.

19. 07. 2024. u 10:13

Bivši fudbaler Valerenge, tipuje parove Norveške 1 i 2.

БОЈАН ЗАЈИЋ:  Боде у јеку сезоне реновира тим

Ilustracija

NORVEŠKA 1

PETAK

Bode – Od 1X&2-5

SUBOTA

Sarpsborg – Bran 3+

MOLDE – KFUM 1&3+

NEDELjA

Stromsgodset – Tromso 1X 2-5

Ham Kam – Fredrikštad 1X&2+

HAUGESUND – VIKING 3+

Rozenborg – Lilestrem GG

Norveška 2

SUBOTA

Egersund – Brine X2

LIN – ASANE GG.

Mos – Kongsvinger 3+

Ranhajm – Sogndal 3+

Raufoš – Stabek 23+

Start – Valerenga GG3+

U Norveškoj je, kao i u većini evropskih država fudbal postao unosan biznis, pa ne čudi što se Bode odlučio da u jeku sozone proda najbolje igrače da bi dobro zaradio. Sa renoviranim timom, lider nije više super favorit protiv Oda.

Jaka jedinica je Molge koji dočekuje KFUM. Domaćin je, što je veoma retko, meč prošlog kola sa Fredrikštadom završio bez postignutog gola. Pred svojim navijačima, očekujem da se raspuca i protivničku mrežu do vrha napuni. Sa velikim brojem golova svoj meč bi još trebalo da ukrase Haugesund i Viking, koji je derbi regije.

Sa prognozom parova druge lige savetujem oprez. Egersund je najboljeg igrača i strelca ustupio Bodu, što bi na njegovu efikasnost i te kako moglo da umanji već u duelu sa Brineom.

Asane lako prima golove, ali povratkom nekoliko igrača sa poštede, očekujem da počne i da ih daje.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)